• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Zevk Olsun Diye Öldürüp Falçatayla Kulaklarını Kesmiş

Zevk Olsun Diye Öldürüp Falçatayla Kulaklarını Kesmiş
İzmir'in Bornova ilçesinde, falçata ile öldürülen temizlik işçisi Kenan Gümüş'ün katil zanlısı yakalanırken, zanlının verdiği ifade kan dondurdu.

İzmir'in Bornova ilçesinde, falçata ile öldürülen temizlik işçisi Kenan Gümüş'ün katil zanlısı yakalanırken, zanlının verdiği ifade kan dondurdu. Belediye giysi bağışındaki elbiseleri yakmak isterken Gümüş'ün engel olması nedeniyle cinayeti işlediğini söyleyen zanlı Mustafa Ç., "Kenan Gümüş'ün kalçasını zevk olsun diye, kulaklarını zafer işareti olsun diye falçatayla kestim. Sonra yan tarafında yaktığım ateşle üzerimi kuruttum" dedi.

Geçen 11 Şubat 2016 günü akşam saatlerinde, Yeşilova mahallesi otoban kenarındaki boş su kanalında bir ceset bulundu. Polis, ölen kişinin yaklaşık 10 yıldır Bornova Belediyesinde taşeron temizlik işçisi olarak çalışan Kenan Gümüş (49) olduğunu belirledi. Polis, yaptığı incelemede, evli ve iki çocuk babası Gümüş'ün vücudunun falçatayla kesilerek öldürüldüğünü tespit etti. Cinayetle ilgili soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, falçatalı cinayet zanlısını bulmak için çevredeki iş yerlerinin kamera görüntülerini incelerken çevrede yaşayan vatandaşların ifadesine başvurdu. Detaylı araştırmadan sonra cinayet ile ilgili şüpheli görülen İzmir şehirler arası terminal çevresinde yaşayan evsiz olan Mustafa Ç. (44) gözaltına alındı.

ZEVK OLSUN DİYE ÖLDÜRMÜŞ

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince sorgulanan Mustafa Ç.'nin söyledikleri kan dondurdu. Zanlı Mustafa Ç., polise verdiği ifadesinde, giysi bağış kutusundan aldığı elbiseleri yakmak isterken kendisine engel olan Kenan Gümüş'ü öldürdüğünü belirterek, "Kenan'ı su kanalının içine yatırdım. Montumun cebindeki falçatayı çıkardım. Önce ellerini yukarıdan aşağıya doğru 3-4 kez kestim. Sağ ve sol yanaklarını kestim. Kafasını da yukarıdan aşağıya doğru kestim. Bu sırada Kenan Gümüş bağırıyordu. Kulaklarını zafer işareti olsun diye kestim. Kalçasını zevk olsun diye 2-3 kez kestim. Sonra yumrukla başına vurdum. Sonra yan tarafında yaktığım ateşle üzerimi kuruttum. Cebimdeki falçatayı da ateşe attım ve uzaklaştım" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı Mustafa Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Zevk Olsun Diye Öldürüp Falçatayla Kulaklarını Kesmiş

Zevk Olsun Diye Öldürüp Falçatayla Kulaklarını Kesmiş

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim