• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Zevk ile İngilizce Öğrenme Sistemi

Zevk ile İngilizce Öğrenme Sistemi
Yabancı dil öğrenimi özellikle günümüzde çok daha büyük öneme sahip olmaktadır. İş aramalarında İngilizce bilinip bilinmediği hatta ikinci bir dil bilgisi istenmektedir.

Yabancı dil öğrenimi özellikle günümüzde çok daha büyük öneme sahip olmaktadır. İş aramalarında İngilizce bilinip bilinmediği hatta ikinci bir dil bilgisi istenmektedir. Başlangıç aşamasında olan kişiler için temel bilgiler, ingilizce meslekler, sayılar, günler ve harflerin öğrenimi ile başlanabilmektedir. Basit kitaplar okunması veya internet üzerinden İngilizce kelime oyunları da en azından kelime dağarcığını geliştirme açısından önemli bir durum olmaktadır. Kelimelerin yazılışı, okunuşları hem de anlamları bu şekilde öğrenilebilmekte; ancak devamlı bu şekilde çalışma insanları sıkmakta ve yormaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile artık klasik çalışma metotları da yerini modern ve daha az yorucu olan kişiye bağlı çalışma sistemine bırakmaktadır.

Okulda yapılan klasik sınav yerine test sınavları gibi İngilizce kurslarında da artık daha çok patik ağırlıklı olmaktadır. Kişi her ne kadar yazmayı veya okumayı iyi bilse de konuşmanın yani pratiğin daha etkili olduğu unutulmamalıdır. Bu kapsamda yola çıkan firmamız İngilizce öğrenmek isteyenlere birçok ayrıcalık sunmaktadır. Yoğun çalışma temposunda kursa gitmeye vakit ayıramayan zor bela kursa gelseler bile çok fazla etkili olamamaktadırlar. Firmamız sağladığı en büyük kolaylık ise bu noktada ortaya çıkmaktadır.

İşte, evde veya herhangi bir yerde internetin olması ile veya cep telefonu üzerinden yanancı eğitmenlerimiz ile konuşarak pratiğiniz arttırılmaktadır. Bu şekilde olunca da kursa saatlerinizi harcamaya gerek kalmamaktadır. Kişinin kendisi çalışma saatlerini belirlemekte bu şekilde de işinde de sorun yaşamamaktadır. Birlikte yola çıktıktan sonra tarafınıza verilecek kullanıcı adı ve şifresi ile sistemimiz panelinden çalışma programınızı, saatleri ve gelişmeleri takip edebilmekte ve kişi kendini görebilmektedir. http://www.konusarakogren.com adresi üzerinden başvuru formunu doldurup tarafımıza geçmeniz ile süreç başlamaktadır. Başvuru formu tarafımıza ulaştığı an sizler aranmakta ve ona göre çalışma programı hazırlanmaktadır.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim