• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Zeka Heyeti Göbel’de

Zeka Heyeti Göbel’de
Kütahya, Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak illerini kapsayan TR 33 bölgesinde faaliyet gösteren Zafer Kalkınma Ajansı'nın (ZEKA) Kalkınma Kurulu, 2015 yılının...

Kütahya, Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak illerini kapsayan TR 33 bölgesinde faaliyet gösteren Zafer Kalkınma Ajansı'nın (ZEKA) Kalkınma Kurulu, 2015 yılının son toplantılarını Yoncalı ve Göbel Termal Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Kalkınma Kurulu Başkanı ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'in ev sahipliğinde düzenlenen Göbel Termal Tesislerindeki toplantıya; ZEKA Genel Sekreteri Yusuf Balcı ile Kütahya, Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak illerinden gelen idareciler ve eşleri katıldı.

Kalkınma Kurulu'nun 2 günü kapsayan bu toplantılarında, ajansın yürüttüğü AB projeleri, 2015 yılı teknik destek programının sonuçları ve ajans yatırım destek ofisinin bugüne kadar yaptığı çalışmalar ele alındı. Ayrıca ajansın genel faaliyetleri hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

ZEKA Heyetini Göbel Termal Tesisleri'nde bir araya getiren Kalkınma Kurulu Başkanı ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Zafer Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle Göbel Termal Tesisleri başta olmak üzere ilçemizdeki önemli yatırımları hayata geçiriyoruz. Kütahya, termal turizm bakımından önemli bir potansiyele sahip. Tavşanlı ilçesi olarak Göbel Termal Tesislerini merkez kabul ettik. Üniversitemiz ile birlikte yapmayı planladığımız otel inşaatı söz konusu. Belediye Meclisi'nde de yeni apartlar ile ilgili kararlar alıyoruz. Dolayısıyla Göbel, hızla gelişim kaydediyor ve iç turizmin göz bebeği haline gelecek. Her fırsatta Göbel Termal Tesislerimizin tanıtımı için çaba sarfediyoruz. Bu bağlamda başkanı bulunduğumuz ZEKA Kalkınma Kurulu'nun 2015 yılı son toplantısını burada yaptık. 2 gün süren toplantılarımız çerçevesinde kurul üyelerimizi ve ZEKA yönetimini Göbel Termal Tesisleri'nde ağırlama imkanı bulduk. Kütahya ve Afyonkarahisar'daki bazı dostlarımız burayı biliyordu. Ancak Uşak ve Manisa'dan ilk defa Tavşanlı'ya gelen arkadaşlarımız vardı. Onlara da tesislerimiz ve apartlarımızı tanıttık. Buradaki izlenimler çok olumlu oldu. 2016 yılındaki 2. Toplantımızı da şimdiden Göbel'de yapma kararı aldık. Arkadaşlarımızı eşleriyle birlikte tesislerimizde misafir edeceğiz" dedi.

Başkan Güler, "ZEKA Kalkınma Kurulu'nu alınan yatırım kararları öncesinde bir danışma birimi olarak kabul edersek, bizim buradaki görevimizin çok önemli olduğu açıkça görülüyor. Bizler de bu görevi layıkıyla yerine getirerek, bölgemize önemli yatırımların kazandırılmasına gayret gösteriyoruz. 2016 yılında Kalkınma Kurulumuza şimdiden başarılar diliyorum ve alacağımız kararların hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.(EFE)

Zeka Heyeti Göbel’de

Zeka Heyeti Göbel’de

Zeka Heyeti Göbel’de

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim