• BIST 9548.09
  • Altın 2490.038
  • Dolar 32.5015
  • Euro 34.5457
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Zehir Tacirlerine Geçit Yok

Zehir Tacirlerine Geçit Yok
Malatya genelinde zehir tacirlerine yönelik operasyon yapan polis ekipleri, toplam 16 kilo 058 gram esrar ve 2 kilo 54 gram eroin maddesi ele geçirdi.

Malatya genelinde zehir tacirlerine yönelik operasyon yapan polis ekipleri, toplam 16 kilo 058 gram esrar ve 2 kilo 54 gram eroin maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli, adli makamlara sevk edildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalar yapıldı. Konuyla ilgili Malatya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada zula olarak tabir edilen bölmede gizlenmiş vaziyette daralı ağırlığı 5 kilo 500 gram esrar maddesinin ele geçirildiği ve şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Bir yolcu otobüsünde arama yapan polis ekiplerinin, otobüste seyahat eden bir şahsa ait 2 iki adet valiz içerisinde daralı toplam 7 kilo 86 gram esrar maddesi ele geçirdiği, şahsın yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik de arama yapan polisler, bir şahsın ikametinde yaptığı arama neticesinde satışa hazır vaziyette 100 paket olmak üzere toplam daralı ağırlığı 1 kilo 372 gram esrar maddesi ele geçirdi Olayla ilgili şahıs gözaltına alındı.

Yine bir yolcu otobüsünde arama yapan polis ekiplerinin, seyahat eden bir şahsın vücuduna sarılı vaziyette 2 paket halinde toplam daralı ağırlığı 2 kilo 54 gram eroin maddesi ele geçirdiği, aynı otobüste seyahat eden ve durumundan şüphelenilen başka bir şahsın vücuduna sarılı vaziyette 2 paket halinde toplam daralı ağırlığı 2 kilo 100 gram uyuşturucu toz esrar maddesinin ele geçirildiği belirildi. Olayla ilgili her iki şahsın da yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi.

Açıklamanın devamında, Malatya genelinde uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirlerine yönelik mücadelenin artarak devam edeceği ifade edildi.

Zehir Tacirlerine Geçit Yok

Zehir Tacirlerine Geçit Yok

Zehir Tacirlerine Geçit Yok

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim