• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Zamanın Tanığı Sayfalar Sergisi Açıldı

Zamanın Tanığı Sayfalar Sergisi Açıldı
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlamaları çerçevesinde Malatya Gazeteciler Cemiyeti tarafından Malatyapark AVM'de "Zamanın Tanığı Sayfalar" adlı...

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlamaları çerçevesinde Malatya Gazeteciler Cemiyeti tarafından Malatyapark AVM'de "Zamanın Tanığı Sayfalar" adlı sergi açıldı.

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde 1923 yılından başlayarak Malatya'da yayınlanan yerel gazetelerin ilk sayılarının sergilendiği "Zamanın Tanığı Sayfalar" adlı serginin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Defterdar Murat Yiğiter, Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Muhtarlar Derneği Başkanları ve muhtarlar, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Nihat Abacı, Basın Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, MASKİ Çevre Müdürü Cumali Çelik, daire müdürleri, basın kuruluşları temsilcileri ve kalabalık bir topluluk katıldı. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, her yıl bir tarihi özelliği olan sergiyi Araştırmacı Nezir Kızılkaya'nın çalışmalarıyla Malatya Park AVM'de açtıklarını belirterek "Malatya Gazeteciler Cemiyeti 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü daha da etkin hale getirmek için bu yılda Zamanın Tanığı Sayfalar sergisini düzenlemiştir. Katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Bu sergi, 100 yıllık basın çalışanlarının alın terinin sergilenmesidir" diye konuştu. Malatya Valisi Süleyman Kamçı ise 100 yıllık bir emek ürünü olan gazetelerin sergisini açacaklarını belirterek, "Basın çalışanlarının 10 Ocak günlerini tebrik ediyorum. Bu sergide 1923'den bu yana yayınlanan gazeteler sergileniyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün kutladığımız bu günde çalışanların emeklerinin bu günlere taşınması oldukça önemlidir. Malatya Gazeteciler Cemiyetini ve bu sergiyi hazırlayan Nezir Kızılkaya arkadaşımızı tebrik ediyorum. Basın eserlerinin sergisini açarak bu mutlu gününüzü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Serginin açılışı ise Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve protokol tarafından yapıldı. Malatya Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan plaket, Vali Süleyman Kamçı tarafından sergiyi düzenleyen Nezir Kızılkaya'ya verildi.

Zamanın Tanığı Sayfalar Sergisi Açıldı

Zamanın Tanığı Sayfalar Sergisi Açıldı

Zamanın Tanığı Sayfalar Sergisi Açıldı

Zamanın Tanığı Sayfalar Sergisi Açıldı

Zamanın Tanığı Sayfalar Sergisi Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim