• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Zafer-mustafa Çetinel Kardeşlerden Kur’an-ı İlimler Merkezi İçin Büyük Destek

Zafer-mustafa Çetinel Kardeşlerden Kur’an-ı İlimler Merkezi İçin Büyük Destek
Nevşehir'in Cevher Dudayev Mahallesi'nde, Nevşehir Belediyesi ile hayırsever işadamları Zafer ve Mustafa Çetinel kardeşler işbirliğinde yaptırılacak 100...

Nevşehir'in Cevher Dudayev Mahallesi'nde, Nevşehir Belediyesi ile hayırsever işadamları Zafer ve Mustafa Çetinel kardeşler işbirliğinde yaptırılacak 100 yatak kapasiteli yatılı Kuran-i İlimler Merkezi'nin yapımına ilişkin protokol ,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün de katıldığı bir törenle imzalandı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, hayır hizmetlerinde Nevşehirli hayırseverlerin adeta bir yarış halinde olmalarını görmekten büyük bir bahtiyarlık duyduğunu belirtti. Ünver, her alanda hayırseverlerin eksikliği duyulan hizmet alanlarının en kısa süre içerisinde hizmete kazandırılması yönünde ciddi bir çaba gösterdiğini ifade eden Ünver, arsası Nevşehir Belediyesi tarafından sağlanan Cevher Dudayev Mahallesindeki caminin hemen yanında 1800 metrekarelik bir alan üzerine inşaa edilecek ve 100 öğrencinin yararlanacağı yatılı Kuran-ı İlimler Merkezi'nin , temel bir ihtiyacı da karşılayacağını söyledi. Ünver, Nevşehir Belediyesi işbirliği ile böylesine bir anlamlı yatırımı gerçekleştirecek olan Zafer ve Mustafa Çetinel kardeşlere de teşekkür etti.

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk" de, görev yaptığı süre içerisinde gerçekleştirilmesi gereken hayır hizmetleri yönünde önemli destekler sağladığını gözlemlediğini belirterek, bu kapsamlı çalışmaların bundan sonraki dönemlerde de devam edeceğine olan inancını tekrarladı. Öztürk, önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak 100 yatak kapasiteli yatılı Kuran-ı İlimler Merkezi'nin yapımına öncelik eden Belediye Başkanı Hasan Ünver ve yapımını büyük ölçüde üstlenecek Zafer-Mustafa Çetinel'e teşekkür etti.

Hayırsever işadamı Zafer Çetinel'de, aile olarak böyle bir hizmet üstlenme ihtiyacı hissettiklerini belirterek, gerçekleşecek bu yatırımın Nevşehir'e hayırlı olması temennisinde bulundu.

Törende daha sonra Cevher Dudayev Mahallesi'nde 100 öğrencinin yararlanabileceği yatılı Kur'an-ı İlimler Merkezi'nin yapımına ilişkin protokole, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ve hayırsever işadamı Zafer Çetinel imza koydu.

Zafer-mustafa Çetinel Kardeşlerden Kur’an-ı İlimler Merkezi İçin Büyük Destek

Zafer-mustafa Çetinel Kardeşlerden Kur’an-ı İlimler Merkezi İçin Büyük Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim