• BIST 9079.97
  • Altın 2324.005
  • Dolar 32.3547
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Zabıtalar, Engellilerle Sağlıklı İletişim Kuracak

Zabıtalar, Engellilerle Sağlıklı İletişim Kuracak
Adana Büyükşehir Belediyesi, personelinin engelli bireylerle sağlıklı iletişim kurabilmesi amacıyla düzenlediği, "Engelli Bireylerle Sağlıklı Farkındalık...

Adana Büyükşehir Belediyesi, personelinin engelli bireylerle sağlıklı iletişim kurabilmesi amacıyla düzenlediği, "Engelli Bireylerle Sağlıklı Farkındalık ve Sağlıklı İletişim" eğitimlerine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ve Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi işbirliği ile hayata geçirilen ve daha önce Otobüs İşletmesi'nde görev yapan yaklaşık 500 şoföre verilen "Engelli Bireylerle Sağlıklı Farkındalık Ve Sağlıklı İletişim" semineri, bu kez sokakta vatandaşla birebir iletişimde olan zabıta personeline verildi. Büyükşehir Belediyesi, sokakta gece gündüz halkla iletişimde olan Pozantı, Kozan, İmamoğlu ve merkez ilçelerden toplam 160 zabıta personelini, engelli bireylere doğru yaklaşım ve sağlıklı farkındalık konusunda bilinçlendirdi.

Eğitim, Adana Kent konseyi Engelli Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya ve Engelli Meclisi Yürütme Kurulu üyesi Avukat İlker Bahçeci tarafından verildi.Ali Duran Karakaya, farkındalık ve iletişim eğitimlerinin devam edeceğini ifade ederek, sokakta bir insanda oluşturulacak konuyla ilgili farkındalığın, yüzlerce insanı etkileyebileceğini kaydetti.

ŞOFÖRLERE VERİLEN EĞİTİM ETKİLİ OLDU

Daha önce otobüs şoförlerine verilen, engelli bireylerle iletişim konusundaki eğitimin olumlu etkilerini gördüklerini ve güzel geri dönüşler aldıklarını açıklayan Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan da, Engelsiz Adana hedefinde ortaya koydukları çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü nezdinde Belediye Bürokratlarına teşekkür etti.

"Engelli Bireylerle Sağlıklı Farkındalık ve Sağlıklı İletişim" eğitimine Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Akyıl, Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan, Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya, bürokratlar ve zabıta personeli katıldı.

Zabıtalar, Engellilerle Sağlıklı İletişim Kuracak

Zabıtalar, Engellilerle Sağlıklı İletişim Kuracak

Zabıtalar, Engellilerle Sağlıklı İletişim Kuracak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim