• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Zabıtadan Kaçak Yağ Operasyonu

Zabıtadan Kaçak Yağ Operasyonu
Şanlıurfa'da Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne bağlı personeller ile birlikte halk sağlığına...

Şanlıurfa'da Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne bağlı personeller ile birlikte halk sağlığına yönelik denetimler sırasında 4 bin 500 litre kaçak yağ ele geçirdi. Malzemelere el konuldu.

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, beraberinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne bağlı personeller ile birlikte halk sağlığına yönelik denetimlerine devam ediyor. Ekipler, Devteşti Mahallesi'ndeki bir iş yerinde yaptığı incelemeler sırasında üzerinde etiket bulunmayan tenekeler içerisinde yağ olduğunu belirledi. İncelemelerde, kaçak olduğu belirlenen 4 bin 500 litre yağa incelenmek üzere el konuldu. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Ahmet Yeşilnacar, ilk belirlemelerine göre etiketsiz tenekelerde zeytinyağı olarak satılan yağların pamuk yağı olduğu, kesin sonuçların tahlillerin tamamlanmasının ardından belirleneceği ifade etti.

"DENETİMLERİMİZ SÜRÜYOR"

Zabıta Müdürlüğü'nün 4 bin 500 litrelik kaçak yağ operasyonuyla ilgili açıklama yapan Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, halk sağlığını korumak amacıyla denetimlerin aralıksız devam ettiğini söyledi. Uludağ, "Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşlarımızın sağlıklı gıda temin edebilmesi için çalışmalarını devam ettiriyor. Bu kapsamda Haliliye ilçemizde fırın, bakkal, fırın ve toptancı gibi işyerlerine gidip denetim yapıyorlar. Bu denetimlerini Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı il müdürlüğünün de katılımıyla yapıyorlar. Bugün bu denetimler sırasında 4 bin 500 litreye yakın zeytinyağı olduğu iddia edilen, pamuğun çiğidinden elde edilen yağı vatandaşa zeytinyağı olarak satıldığını ekiplerimiz fark ediyorlar. Bu denetimler vatandaşlarımızın sağlıklı besin elde edebilmesini sağlamak amacıyla yapılıyor. İnsanlar verdikleri paraların karşılığını sahte ürün olarak görmemeleri için bu denetimlerimizi devam ettiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Zabıtadan Kaçak Yağ Operasyonu

Zabıtadan Kaçak Yağ Operasyonu

Zabıtadan Kaçak Yağ Operasyonu

Zabıtadan Kaçak Yağ Operasyonu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim