• BIST 9450.8
  • Altın 2494.844
  • Dolar 32.5924
  • Euro 34.7836
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Yüzünüzdeki "Asi Çocuğu" yola getirin!

Yüzünüzdeki "Asi Çocuğu" yola getirin!
Op. Dr.Bülent Koç, ”Yüzümüzün ’asi çocuğu’ olan burnumuz; kaşımızla gözümüzle, çene yapımızla uyumsuz olarak gelişerek bütün yüzümüzün uyumunu bozar ve yüzün bütün güzel taraflarını gizleyerek ciddi bir odaklanma oluşturur”.

Op. Dr.Bülent Koç, ”Yüzümüzün ’asi çocuğu’ olan burnumuz; kaşımızla gözümüzle, çene yapımızla uyumsuz olarak gelişerek bütün yüzümüzün uyumunu bozar ve yüzün bütün güzel taraflarını gizleyerek ciddi bir odaklanma oluşturur” dedi.

Rinoplasti Merkezinden Op.Dr.Bülent Koç, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Her sabah uyandığımızda yüzümüze bakarız. Gördüğümüz görüntünün bize verdiği enerji ve öz güven ile de günümüze başlarız. Yüzümüz bizim dışa yansıyan görüntümüzün en önemli parçasını oluşturmaktadır. Onu güzel veya çirkin, yorgun ya da enerjik, genç veya yaşlı, uykusuz veya dinlenmiş, özgüvenli yada çekingen gibi ifadelerle değerlendiririz.

İnsanlar bizi yüzümüzle tanır. Bu kadar etkili bir bölgedeki estetik problemler, karşıdaki insanların dikkatini çeken, kendimizin veya yakınlarımızın odaklanmasını sağlayan görsel problemler, özgüvenimizi, sosyal ve iş yaşamımızı hatta sağlığımızı en çok etkileyen aslında ciddi problemlerdir. Bu kadar önem verdiğimiz yüzümüz de en çok problem gördüğümüz bölge ise yüzümüzün ortasında olan,yüzle uyumsuz bir büyüme ve gelişme gösteren burnumuzdur.

Yüzümüzün ’asi çocuğu’ olan burnumuz kaşımızla gözümüzle, çene yapımızla uyumsuz olarak gelişerek bütün yüzümüzün uyumunu bozarak yüzün bütün güzel taraflarını gizleyerek ciddi bir odaklanma oluşturur” diye konuştu. “Yüzümüze ilk baktığımızda burnumuzu görmeye başlayarak kendimizi çirkin, yorgun, keyifsiz ve özgüven eksikliği ile karşı karşıya buluruz” diyen Op. Dr. Bülent Koç, “Çoğu zaman burun problemlerine eşlik eden bir nefes alma problemi ile birlikte sağlık problemleri de oluşur.

Burnumuz aynı zamanda bütün odaklanmayı kendine yönelttiği için gözlerimizden rol çalarak gözlerimizin güzelliğini gizler. Burun estetiği yaptığımız hastalarda ameliyat sonrası resimlerde gördüğümüz en önemli değişiklik gözlerin artık ön planda olması ve bu sayede yüzün genel güzelliğinin ortaya çıkmasıdır. Bu arada unutmamamız gereken bir şeyde artık selfie çağında olmamız.

Sosyal ortamda ve iş ortamında her gün yüzlerce kez resim çekiliyor.Artık resim çekerken burnumuzun iyi görünmesi için başımıza pozisyon vermeye çalışmadan her açıdan güzel görünen bir yüzle ve burunla özgüvenimizi daha fazla sergileme zamanında olduğumuzu görüyoruz.

Burun estetiği ameliyatını ,gelişen teknolojik imkanlar ile artık ağrısız, sorunsuz, tampon korkusu ve morarma olmadan 1 hafta 10 gün içinde çok rahat bir şekilde atlatabilirsiniz” şeklinde konuştu.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim