• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Yüzlerce Kişinin Aradığı Çocuk Ölü Bulundu

Yüzlerce Kişinin Aradığı Çocuk Ölü Bulundu
Adana'da dün kaybolan ve yüzlerce kişi tarafından sabaha kadar aranan 6 yaşındaki zihinsel engelli çocuk, sulama kanalında ölü olarak bulundu.

Adana'da dün kaybolan ve yüzlerce kişi tarafından aranan 6 yaşındaki zihinsel engelli İsmail Kaplan'ın sabah saatlerinde sulama kanalında cesedi bulundu.

AİLESİ HER YERDE ARADI

Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 6 yaşındaki zihinsel engelli İsmail Kaplan, dün saat 16.00 sıralarında kayboldu. Ailesi mahallede çocuklarını aramaya başladı.

"SULAMA KANLINA ÇOCUK DÜŞTÜ"

Bu arada saat 17.15 sıralarında mahalleye yakın DSİ'ye ait sulama kanalına bir çocuğun düştüğü ihbarı geldi. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dalgıç polisler kanala girerek çocuğu aramaya başladı.

Kanala çocuk düştüğünü duyan İsmail'in ailesi de çocukları kayıp olduğu için kanalda arama çalışmalarına katıldı.

"KIYAFETLER ONA AİT DEĞİL"

Bu arada, kanal kenarında bulunan kıyafetleri inceleyen aile kıyafetlerin kendi çocuklarına ait olmadığını ancak çocuğun zihinsel engelli olduğunu, kıyafetlerini çıkartıp suya giremeyeceğini söyledi.

Kısa sürede yüzlerce kişi kanal kenarına gelerek 6 yaşındaki çocuğu arama çalışmalarına başladı.

YÜZLERCE KİŞİ BULAMADI

Polis ise savcılığa başvurarak kanalın suyunun kesilmesi talebinde bulundu. Talebin yetkililere bildirilmesi üzerine kanalın suyu kesildi. Ancak sabaha kadar yüzlerce kişinin yaptığı aramada çocuk bulunamadı.

SABAH CESEDİ BULUNDU

Saat 08.00 sıralarında dalgıç polisler, olay yerinden 5 kilometre uzaklıktaki Ali Hocalı Mahallesi'nden geçen kanal içinde İsmail'in cansız bedenini buldu.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Çocuklarının ölü olarak bulunduğunu öğrenen aile perişan oldu. Baba Halil Kaplan oğlu İsmail'in cenazesinin başında gözyaşlarına boğuldu.

İsmail Kaplan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim