• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Yüz Ovalini Geri Getirmeniz Artık Mümkün!

Yüz Ovalini Geri Getirmeniz Artık Mümkün!
Medikal Estetik Hekimi Dr.Gönül Ateşsaçan, Fokuslu Ultrasonun cildin yüzeyinde hiç bir hasar bırakmadan, cildin toparlanmasını ve sıkılaşmasını sağlayan...

Medikal Estetik Hekimi Dr.Gönül Ateşsaçan, Fokuslu Ultrasonun cildin yüzeyinde hiç bir hasar bırakmadan, cildin toparlanmasını ve sıkılaşmasını sağlayan mucizevi bir yöntem olduğunu söyledi.

FOKUSLU ULTRASON İLE CİLT GENÇLEŞTİRMENİN SAĞLADIĞI AVANTAJLAR NELERDİR?

Fokuslu Ultrason ile cilt gençleştirme ses dalgaları kullanılarak cildin alt katmanlarındaki kollajen üretiminin tetiklenmesi ile ciltte sıkılaşma ve lifting sağlayan bir yöntem olduğunu anlatan Dr.Gönül Ateşsaçan, "Fokuslu Ultrason ile kaş, alın, yanak, ağız kenarı, yüz konturu, çene hattı ve gıdı bölgesi ile göz çevresinde kırışıklıklarında düzelme ve gençleşme sağlanmaktadır" dedi.

FOKUSLU ULTRASON İLE CİLT GENÇLEŞTİRME NASIL UYGULANIR?

Dr.Gönül Ateşsaçan, daha sonra şunları kaydetti; "Bu işlem sırasında cilt yüzeyi uygulamadan etkilenmez, derin dermiş etki altındadaır.El yardımı ile uygulanır, tek seans yapılır ve hastanın cildinde hasar meydana gelmez.

FOKUSLU ULTRASON İLE CİLT GENÇLEŞTİRME HANGİ BÖLGELERE UYGULANIR?

Fokuslu ultrason ile yüz ovalitesi kaybı olan ve çene çizgisinde sarkmaları olan hastalarda yanaklara, gıdı bölgesindeki sarkmayı düzeltmek amacıyla boyuna, kaş kaldırmak amacıyla kaş-alın bölgesine, gözün dış ve alt kısmındaki kırışıklıkları azaltmak amacı ile göz çevresine, dekolte bölgesindeki kırışıklıkları düzeltmek amacıyla dekolteye bölgeye uygulanmaktadır.

FOKUSLU ULTRASON İLE CİLT GENÇLEŞTİRME İŞLEMİ NE KADAR ZAMAN ALIR?

Fokuslu ultrason ile cilt gençleştirme süresi uygulama yapılan bölgeye göre 30-60 dakika arasında değişmekte olup, tüm yüz ve boyuna yapılan uygulama 1 saat kadar sürmektedir. Fokuslu Ultrason ile cilt gençleştirme ile istenen sonuca ulaşmak için tek seans genelde yeterlidir. Gerekirse ek olarak 1 uygulama ile etkisi 1-3 yıl devam eder.

UYGULAMA AĞRILI MIDIR?

Uygulama sırasında hastalar hissettikleri acıyı genelde iğne batması ya da çok elektriklenme olarak tanımlamaktadır. Bölgesel anesteziye ihtiyaç kalmamaktadır.

UYGULAMA SONRASINDA GÜNLÜK YAŞANTIYA HEMEN DÖNÜLEBİLİR Mİ?

Uygulamanın ardından kişi günlük aktivitelerine hemen dönebilir. Fokuslu ultrason ile cilt gençleştirme sonrasında herhangi bir görüntü bozukluğu oluşmazken, daha toparlanmış ve daha canlı bir cilt ile hasta günlük yaşamına geri döner.

FOKUSLU ULTRASON İLE CİLT GENÇLEŞTİRME GÜVENLİ BİR YÖNTEM MİDİR?

Fokuslu Ultrason enerjisi tıpta 50 yıldan aşkın süredir güvenle (gebelerde dahi) kullanılmaktadır.

FOKUSLU ULTRASON İLE CİLT GENÇLEŞTİRMENİN SONUÇLARI NE ZAMAN ORTAYA ÇIKAR?

Uygulama sonrası ilk andan itibaren başlayan etki her geçen gün daha belirginleşir, ilk olarak 28 gün (bir ay) sonra etkiler görünür hale gelir, 3 ayın sonunda istenen sonuç gözlenmeye başlar. Tam sonuç alınması ise 6 ayı bulabilir. Fokuslu Ultrason ile cilt gençleştirme ciltte kollajen üretimini uyardığı için sonuçlar uzun süreli kalıcı olmaktadır."

Yüz Ovalini Geri Getirmeniz Artık Mümkün!

Yüz Ovalini Geri Getirmeniz Artık Mümkün!

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim