• BIST 9722.83
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

Yurtdışı Kariyer Kursu Ödüllü Burs Yarışması

Yurtdışı Kariyer Kursu Ödüllü Burs Yarışması
Dünyaca ünlü moda ve tasarım okulu Istituto Marangoni, Firenze Yurtdışı Eğitim ve TAK Tasarım Atölyesi Kadıköy ile birlikte kariyer kursu ödüllü burs...

Dünyaca ünlü moda ve tasarım okulu Istituto Marangoni, Firenze Yurtdışı Eğitim ve TAK Tasarım Atölyesi Kadıköy ile birlikte kariyer kursu ödüllü burs yarışması düzenliyor.

Herkesin katılabileceği "Interconnection - forms&functions" burs yarışmasının kazananı Istituto Marangoni İtalya kampüslerinde İngilizce eğitim dillerinde verilen 3 haftalık kariyer kurslarından birine ücretsiz katılma şansı elde edecek.

Ayrıca 22 Mart 2016 Salı günü saat 17:30'da TAK Tasarım Atölyesi Kadıköy'de Istituto Marangoni Eğitmeni Alsessandro Castiglioni tarafından "Form andFunction. A possible dialogue between art and design" semineri verilecektir.

15 Mart 2016 "a kadar başvuruların devam ettiği yarışmanın ödül töreni 22 Mart 2016 günü seminer sonrasında yapılacak.

Dolce Gabbana "dan Domenico Dolce "nin ve ünlü İtalyan markası Moschino'nun mezunları arasında olduğu Istituto Marangoni Milano, Floransa, Paris ve Londra'da üniversite, master, sertifika ve yaz okullarına öğrenci kabul ediyor.

İtalya'da eğitim denince akla ilk gelen Firenze Yurtdışı Eğitim bu sene temsil ettiği okullar arasında bulunan Istituto Marangoni'den yılın en iyi resmi temsilciliği ödülünü almıştır. İtalya'da eğitim almak isteyen öğrencilere ücretsiz danışmanlık veren Firenze Yurtdışı Eğitim aynı zamanda öğrencilerine ücretsiz İtalyanca eğitimi de vermektedir.

Yarışma konusu, sanat ve tasarım arasındaki yaratıcılığa meydan okuma olarak öne çıkıyor. Katılımcılardan fonksiyonel-fonksiyonel olmayan paradoksundan ilham alarak bir proje tasarlamaları, bir obje çizmeleri ya da giysi-aksesuar tasarlamaları isteniyor.

Katılımcıların tasarımlarını fonksiyonel olan bir parçanın fonksiyonel olmayana yeniden uyarlanması ya da fonksiyonel olmayan bir sanatsal öğeyi fonksiyonel bir parçaya dönüştürmek şeklinde yapmaları isteniyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim