• BIST 9456.61
  • Altın 2496.131
  • Dolar 32.5945
  • Euro 34.78
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Yunusemreli Üreticiler Tarım Fuarı’nda

Yunusemreli Üreticiler Tarım Fuarı’nda
Yunusemre İlçesi Düzlen, Dazyurt, Küçüksümbüller, Karaali ve Ortaköy mahallelerinde yaşayan üreticiler, Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla İzmir'in...

Yunusemre İlçesi Düzlen, Dazyurt, Küçüksümbüller, Karaali ve Ortaköy mahallelerinde yaşayan üreticiler, Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla İzmir'in Gaziemir ilçesinde düzenlenen 11. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı gezme fırsatı buldu. Tarımdaki yeni gelişmeleri yerinde inceleyen üreticiler, kendilerine desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür etti.

Yunusemre ilçesinde faaliyet gösteren üreticiler, İzmir Gaziemir'de düzenlenen 11. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na katıldı. Düzlen, Dazyurt, Küçüksümbüller, Karaali ve Ortaköy mahallelerinden üreticilerin katıldığı fuarda Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma Müdürlüğü teknik personeli de üreticilere eşlik etti.

İlçede özellikle organik tarımın gelişmesi için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bu anlamda üreticilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "İzmir'in Gaziemir ilçesinde gerçekleştirilen tarım fuarına Düzlen, Dazyurt, Küçüksümbüller, Karaali ve Ortaköy mahallelerinden üreticilerimiz katılarak alet, ekipman, yem ve fidancılık ile ilgili bilgiler aldı. Çiftçimiz adına oldukça faydalı bir gezi oldu. Fuarda ayrıca üreticilerimiz ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Bizlerde üreticilerimize ulaşım noktasında yardımcı olduk. Kırsal anlamda süt toplama merkezleri ve fidan dağıtımı ile ilgili olan çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yunusemre Belediyesi olarak çiftçilerimizi rahatlatacak projeleri hayata geçirmek amacıyla çalışmalarda bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

Yunusemreli Üreticiler Tarım Fuarı’nda

Yunusemreli Üreticiler Tarım Fuarı’nda

Yunusemreli Üreticiler Tarım Fuarı’nda

Yunusemreli Üreticiler Tarım Fuarı’nda

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim