• BIST 9465.1
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Yunusemreli Çocuklar ‘Kanka Polis’ İle Tanıştı

Yunusemreli Çocuklar ‘Kanka Polis’ İle Tanıştı
Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Yunusemre Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören miniklere toplum destekli...

Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Yunusemre Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören miniklere toplum destekli polisler tarafından, eğitim verildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Manisa genelinde başlatılan "Okullarda Güvenli Yaşamı Destekleme Projesi " kapsamında Yunusemre Gündüz Bakımevi'ndeki miniklere yönelik sunum gerçekleştirildi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Kemal Kıran'ın gerçekleştirdiği sunumda; öğrencilere hem Toplum Destekli Polislik tanıtıldı hem de 155'in doğru ve etkin kullanımı, trafik kuralları, okul ve çevre güvenliği, güvenli internet kullanımı gibi konularda bilgiler aktarıldı.

Yunusemre Gündüz Bakımevi'ndeki miniklerin polislere bakış açısını eğlenceli hale getirmek için sunum sırasında Toplum Destekli Polislere eşlik eden "Kanka Polis', minikler tarafından büyük ilgi gördü. Çocuklara polis sevgisini aşılamak, polis-çocuk ilişkilerini geliştirmek amacıyla Alo Kanka kostümüyle eğitimlere katılan Kanka Polis, genel güvenlik ve trafik güvenliği konularında minikleri bilgilendirdi.

"BELEDİYE OLARAK ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ"

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre Gündüz Bakımevi'nde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından verilen sunumla ilgili yaptığı açıklamada, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Yunusemre Belediyesi olarak her zaman sahip çıkacak ve onların gelişimi yönünde ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Çocuklarımızı küçükken eğitmenin ne kadar önemli olduğu bilinciyle faaliyete geçirmiş olduğumuz kreşlerimizde, çocuklarımız hem eğitiliyor, hem de birlik ve beraberlik ortamında nasıl hareket etmeleri gerektiği konusunda bilgilendiriliyorlar. İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne bağlı polislerimiz tarafından miniklerimize yönelik gerçekleştirilen sunumun, çocuklarımız açısından çok faydalı geçtiğini düşünüyorum. Bu eğitimde çocuklarımız hem bilgilendirildi hem de eğlenceli dakikalar geçirdiler. Çocuklarımızın polislere bakış açılarını ve güven duygularını geliştirmek, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, arkadaşlık bağlarını geliştirmek ve daha güvenli bir çevre için güvenlik algılarının oluşmasında bu tür eğitimlerin önemi büyük. Yunusemre Gündüz Bakımevi'nde miniklerimizin bilinçlenmesine katkı sağlayan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum" dedi.

Yunusemreli Çocuklar ‘Kanka Polis’ İle Tanıştı

Yunusemreli Çocuklar ‘Kanka Polis’ İle Tanıştı

Yunusemreli Çocuklar ‘Kanka Polis’ İle Tanıştı

Yunusemreli Çocuklar ‘Kanka Polis’ İle Tanıştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim