• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 22 °C

Yunusemre’den ‘Türkmen Kardeşlerine Elini Uzat’ Kampanyası

Yunusemre’den ‘Türkmen Kardeşlerine Elini Uzat’ Kampanyası
Yunusemre Belediyesi, Memur-Sen ve İHH Manisa İnsani Yardım Derneği arasında, Bayır-Bucak Türkmenlerine gönderilecek yardımlar için imzalanan protokol...

Yunusemre Belediyesi, Memur-Sen ve İHH Manisa İnsani Yardım Derneği arasında, Bayır-Bucak Türkmenlerine gönderilecek yardımlar için imzalanan protokol hayata geçiriliyor. Yunusemre Belediyesi, Suriye'deki Bayır-Bucak Türkmenleri için gönderilecek olan yardımları bekliyor.

Yunusemre Belediyesi, Manisalı duyarlı vatandaşlardan gelecek olan yardımları toplamak amacıyla yardım noktaları ve irtibat telefonları oluşturdu. Yardımsever vatandaşlarımız pardösü, giyim, battaniye, yorgan, bebek bezi, gıda, ayakkabı, ihtiyaç malzemelerini Yunusemre Belediyesi bahçesinde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Yeni Mahalle'de Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü karşısında bulunan Yeni Mahalle Malta Yolu Caddesi 18/A nolu Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Yardım Noktası ile 0236 250 06 66 ve 0506 127 45 16 nolu telefonlara başvurarak ulaştırabilirler.

Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer, Yunusemre Belediyesi olarak Bayır-Bucak Türkmenlerine yardım eli uzattıklarını belirterek, "Bu kampanya ile beraber üç tane grubu topladık. Yunusemre Belediyesi, Memur-Sen ve İHH olmak üzere güçlü bir protokol ile çalışmaya başladık. Ortaklaşa gerçekleştirilen çalışma ile Bayır-Bucak'ta bulunan Türkmen kardeşlerimize yardımlarımızı ulaştırmak istiyoruz. Halkımızdan Allah razı olsun, ellerinden geleni esirgemiyorlar. Burada herkes elini taşın altına koyuyor. Yardım toplamaya devam ediyoruz. Bu soğuk havalarda battaniye, iç giyim, kaban, yorgan, gıda, bebek bezi, gibi yardımları bekliyoruz." dedi.

"İRTİBAT NOKTALARI OLUŞTURDUK"

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer, Forum Magnesia'da irtibat standının olduğunu, 8 Havuzu diye bilinen Manolya Meydanı'nda ve Lale Meydanı'nda çadırlar oluşturacaklarını belirterek, "İrtibat noktalarımızdan yardımlar bizlere ulaştırılıyor. Aynı zamanda Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Yeni Mahalle'de bulunan Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri İrtibat Bürosu'nun yanı sıra 0236 250 06 66 nolu telefonlarımıza ve ayrıca 24 saat hizmet veren 0506 127 45 16 nolu telefonlar ile yardımlar bizlere ulaştırılabilir. Bu projemiz 13-26 Ocak tarihleri arasında olacaktır. Halkımızdan duyarlılık bekliyoruz. Allah vatandaşlarımızın yapacağı yardımları kabul etsin." diye konuştu.

Yunusemre’den ‘Türkmen Kardeşlerine Elini Uzat’ Kampanyası

Yunusemre’den ‘Türkmen Kardeşlerine Elini Uzat’ Kampanyası

Yunusemre’den ‘Türkmen Kardeşlerine Elini Uzat’ Kampanyası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim