• BIST 9530.47
  • Altın 2477.424
  • Dolar 32.4512
  • Euro 34.6474
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Yunusemre’den öğrencilere karne hediyesi

Yunusemre’den öğrencilere karne hediyesi
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, zorlu bir eğitim-öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, zorlu bir eğitim-öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilere okul çanta ve kırtasiye malzemeleri armağan eden Başkan Çerçi, öğrencileri, 20-31 Ocak tarihleri arasında Forum Magnesia AVM'de düzenleyecekleri etkinliklere davet etti.

2017 - 2018 Eğitim - Öğretim Yılı ilk dönemini tamamlayan öğrencilere bir hediye de Yunusemre Belediyesi'nden geldi. Yunusemre Kent Konseyi ortaklığıyla gerçekleştirilen proje kapsamında öğrencilere okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıtan Yunusemre Belediyesi, çocukların karne heyecanına ortak oldu. Yunusemre Belediyesi ayrıca ilkokul öğrencilerini 20 - 31 Ocak tarihleri arasında Forum Magnesia AVM'de kurulacak planetaryumda bilimin kapılarını aralamalarına imkan tanıyacak. 14.00-20.00 arasında 7 seans halinde gerçekleştirilecek etkinlikte öğrencilere dinozorlar alemi, denizaltı dünyası ve uzay yolculuğu yaptırılacak. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de Yağcılar Nebahat Ölmezoğlu İlkokulu ile Çağatay Uluçay İlkokulu'nda öğrencilere karne dağıttı. Nebahat Ölmezoğlu İlkokulu öğrencileri ile buluşan Başkan Çerçi'ye Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, AK Parti Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Irmak eşlik etti. Öğrenciler ile yakından ilgilenen Başkan Çerçi, öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Forum Magnesia AVM'de Planetaryum Kurulacak

Karnedeki notların yalnızca öğrencinin başarısını ifade etmediğinin altını çizen Başkan Çerçi, bu konuda aileleri uyardı. Belediye Başkanı Çerçi, "Eğitim bir insanın geleceğinde önem arz ediyor. Geleceğimizin büyükleri çocuklarımızın iyi bir şekilde eğitim alması için başta aileler ve öğretmenler olarak hepimize büyük görevler düşüyor. Öğrencilerimizin aldığı karnenin, velilerin de çocuklarına nasıl yaklaştığının bir sonucu olduğunu unutmamak gerekiyor. Biz de Yunusemre Belediyesi olarak öğrencilerimizin güzel bir karne tatili geçirmesi için çalışma yaptık. 20 - 31 Ocak tarihleri arasında Forum Magnesia AVM'de kurulacak planetaryumda öğrencilerimizi ağırlayacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim