• BIST 9642.25
  • Altın 2495.209
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.8178
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Yunusemre’den Kızılay’a Kan Desteği

Yunusemre’den Kızılay’a Kan Desteği
Kızılay Manisa Kan Merkezi tarafından gezici kan toplama aracıyla Yunusemre Belediyesi hizmet binası bahçesinde gerçekleştirilen kan bağışı organizasyonuna,...

Kızılay Manisa Kan Merkezi tarafından gezici kan toplama aracıyla Yunusemre Belediyesi hizmet binası bahçesinde gerçekleştirilen kan bağışı organizasyonuna, belediye personeli yoğun ilgi gösterdi.

Kan bağışı sıralamasında Türkiye'de ilk sıralarda yer alan Manisa'da kan bağışları devam ediyor. 2015 yılı Nisan ayında hizmete giren Kızılay Gezici Kan Bağışı aracı sayesinde kan vermek isteyenlerin ayağına giden Manisa Kızılay Şubesi, bu kez de Yunusemre Belediyesi'ne gelerek hem belediye personelinin hem de çevresinde ikamet eden vatandaşların kan bağışında bulunmalarını sağladı.

MANİSALILAR KAN BAĞIŞINDA DUYARLI

Yunusemre Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilen organizasyon ile ilgili bilgi veren, Manisa Kan Bağış Merkezi Doktoru Necmettin Dönmez, "Bugün Manisa Kan Bağış Merkezi ve Yunusemre Belediyesi'nin işbirliği ile kan bağış kampanyası düzenlendi. Kan bağışını, 18 yaşını bitirmiş, 65 yaşından gün almamış bütün vatandaşlarımız yapabilir. Havaların soğuması nedeniyle, kan bağış oranlarında bir düşüş yaşanmakta. Fakat Manisa halkı çok duyarlı olduğu için kan bağışlarına severek, gönüllü olarak gelmekteler ve katkı sağlamaktalar. Bugün de burada kan bağışının gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta Yunusemre Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere bütün belediye personeline ve vatandaşlarımıza Kızılay Kan Bağış Merkezi adına teşekkür ediyoruz" dedi.

"HERKES KAN BAĞIŞINDA BULUNMALI"

Hayatında ilk defa kan bağışında bulunduğunu ve bundan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Yunusemre Belediye Personeli Mert Cerit, "Belediyemiz bahçesine gelen Kan Bağış Merkezi'nin aracını görünce ben de hayatımda ilk defa kan vermek istedim. Yetkililer bana kan vermenin faydalarını anlattıklarında ise doğru bir karar verdiğini anladım. Herkesi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Yunusemre’den Kızılay’a Kan Desteği

Yunusemre’den Kızılay’a Kan Desteği

Yunusemre’den Kızılay’a Kan Desteği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim