• BIST 9091.57
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Yunusemre’de Komisyonlar Çalışıyor

Yunusemre’de Komisyonlar Çalışıyor
Mahalleleri gezerek sorunları yerinde tespit eden Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri, çalışmalar kapsamında Pelitalan,...

Mahalleleri gezerek sorunları yerinde tespit eden Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri, çalışmalar kapsamında Pelitalan, Karaveliler ve Demirci mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yunusemre Belediyesi komisyonları sorunların yerinde tespit etmek için gerçekleştirdikleri inceleme gezilerine devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kırsal kalkınma komisyonu üyeleri Mustafa Gürler, Hüseyin Alp, çevre ve sağlık komisyonu üyeleri Ozan Otçuoğlu, Eşref Çağlayan, Gültekin Aşçı, Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma Müdürü Ramiz Çoban ile Başkan Danışmanı Kefaeddin Öz Pelitalan, Karaveliler ve Demirci mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette mahallelerin sorunlarını tespit eden komisyon üyeleri, sorunları ilgili birimlere iletti. Yunusemre Belediyesi Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanı Ozan Otçuoğlu, sorunları yerinde görerek uygun çözüm yolları bulunduğunu belirtirken, bu tür ziyaretlerle vatandaşlarla da bir araya gelme fırsatı bulduklarını ifade etti. Otçuoğlu, "Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma ve Çevre Sağlık Komisyonu üyeleri olarak Pelitalan, Karaveliler ve Demirci mahallelerini ziyaret ettik. Burada vatandaşlarımız ile buluşarak vatandaşlarımızın Yunusemre Belediyesi'nden beklentilerini ve taleplerini dinledik. Bu sorunları ilgili müdürlüklere aktardık. Yaşanan sıkıntıları da en kısa sürede çözüme kavuşturacağız" dedi.

Ziyarette komisyon üyelerine sıkıntılarını anlatma fırsatı bulduklarını kaydeden Demirci Mahallesi İmamı Harun Özcan, belediye yetkililerinin kendileriyle her zaman irtibat halinde olduklarını belirtti. Bugüne kadar hiçbir belediyeden bu duyarlılığı görmediklerini anlatan Özcan duyarlılığından dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine teşekkür etti.

Yunusemre’de Komisyonlar Çalışıyor

Yunusemre’de Komisyonlar Çalışıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim