• BIST 9479.97
  • Altın 2495.131
  • Dolar 32.5981
  • Euro 34.7923
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Yunusemre Sorunları Yerinde Tespit Ediyor

Yunusemre Sorunları Yerinde Tespit Ediyor
Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri Evrenos, Karaali ve Emlakdere mahallelerini ziyaret ederek sorunları ve talepleri...

Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri Evrenos, Karaali ve Emlakdere mahallelerini ziyaret ederek sorunları ve talepleri yerinde dinledi.

Yunusemre Belediyesi Komisyon üyeleri halkla buluşarak sorunları yerinde tespit ediyor. Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma Komisyonu Başkanı Mustafa Gürler, Mehmet Arık ve Hüseyin Alp ile Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanı Ozan Otçuoğlu ile komisyon üyeleri Eşref Çağlayan ve Ethem Mutaf Evrenos, Karaali ve Emlakdere mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi.

MAHALLELERİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR

Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri olarak ilçede muhtarlar ve vatandaşlar ile buluştuklarını belirten Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanı Ozan Otçuoğlu, "Vatandaşlarımızın taleplerini alıyoruz. Talepleri en kısa sürede yerine getiriyoruz. Bu çalışmalarımız düzenli olarak devam edecek. Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getireceğiz." dedi.

Yunusemre Belediyesi Komisyon üyelerinin mahallelerine kadar gelerek sorunlarını dinlemelerinden dolayı mutlu olduklarını vurgulayan Emlakdere Mahalle Muhtarı Kadir Kocabıyık, "Belediyemizin yaptığı hizmetlerden memnunuz. Taleplerimizi Komisyon üyelerimize ilettik. Kendilerine çok teşekkür ederiz." diye konuştu.

KOMİSYON ÜYELERİ TALEPLERİMİZİN ÇÖZÜLMESİNİ SAĞLADI

Karaali Muhtarı Salih Bulut, komisyon üyelerine daha önceden sıkıntılarını ve taleplerini ilettiklerini, bunların kısa sürede yerine getirildiğini belirterek Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür etti. Muhtar Bulut, "Daha önceden komisyona söylediğimiz talepler yerine getirildi. Karaali Mahallemizde kilit parke taşı döşeme çalışmasında bulundu. Kendilerine bu faydalı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz. Alt yapı ve mezarlıklar ile ilgili olan taleplerimizi de komisyon üyelerine söyledik. Üyelerimiz taleplerimizi Büyükşehir Belediyesi'ne ileteceklerini söyledi. İlgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Yunusemre Sorunları Yerinde Tespit Ediyor

Yunusemre Sorunları Yerinde Tespit Ediyor

Yunusemre Sorunları Yerinde Tespit Ediyor

Yunusemre Sorunları Yerinde Tespit Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim