• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Yunusemre Sağlık Sen Yönetim Kurulu Göreve Hazır

Yunusemre Sağlık Sen Yönetim Kurulu Göreve Hazır
Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat tarafından, Yunusemre Sağlık Sen yönetim kurulu başkanı ve 4 üyesine mazbataları takdim edildi.

Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat tarafından, Yunusemre Sağlık Sen yönetim kurulu başkanı ve 4 üyesine mazbataları takdim edildi. İrğat, yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Yunusemre İlçe Sağlık Sen Yönetim Kurulu yeniden şekillendi. Manisa Öğretmenevi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen yemekli toplantıya Sağlık Sen İl Başkanı Mustafa İrğat, Yunusemre Sağlık Sen Başkanı İsmail Karip, yönetim kurulu üyeleri ve Yunusemre bölgesinde bulunan sağlık kurumlarının sendika temsilcileri katıldı. Manisa Sağlık Sen Şube Başkanı Mustafa İrğat, Sağlık Sen Genel Merkezince onaylanan Yunusemre Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyeleri mazbatasını, Başkan İsmail Karip'e takdim ederek tebrik etti.

YÖNETİM KURULUNA KİMLER SEÇİLDİ?

5 kişilik oluşturulan Yunusemre Sağlık Sen Yönetimin Kurulu, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görevli İsmail Karip Başkanlığında şu üyelerden oluşuyor: Merkezefendi Devlet Hastanesinde Tıbbi Sekreter olarak çalışan İsmail Aybey, yine aynı hastaneden Odyometrist Adem Aktaş, Halk Sağlığı Müdürlüğünde çalışan Hemşire Serap Karayılan, Toplum Sağlığı Merkezi KETEM biriminde çalışan Ebe Huri Boran.

"HEPSİNİ GÖREVE HAZIR GÖRDÜM"

Konuyla ilgili konuşma yapan Sağlık Sen İl Başkanı Mustafa İrğat, "Buradaki toplantımıza katılan İl Halk Sağlığı, Merkezefendi Devlet Hastanesi, Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi işyeri temsilcilerinin şevk ve morallerinin yüksek olduğunu gördüm. Hepsine teşekkür ediyorum. Ayrıca Yunusemre Sağlık Sen Başkanımız İsmail Karip ve yönetimine teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir gece tertip etmişler. Görev alan arkadaşları hevesli ve görevlerine hazır gördüm. Bu da bana umut verdi. İl yönetimi olarak elimizden gelen desteği kendilerine sağlayacağız." şeklinde konuştu.

"ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

Yunusemre Sağlık Sen İlçe Başkanı İsmail Karip ise yaptığı konuşmada, Genel Merkez ve Manisa Şube Başkanlığının kendilerine olan güvenlerinden dolayı teşekkürlerini sunduğunu ve bu göreve layık olmaya çalışacaklarını söyleyerek, "Yönetim Kurulu üyelerimiz özenle seçildi. Hepsi de görevine hazır. Yeni yönetim kuruluyla inşallah çok güzel işlere imza atacağız. Allah güç ve kuvvet versin" dedi.

Yunusemre Sağlık Sen Yönetim Kurulu Göreve Hazır

Yunusemre Sağlık Sen Yönetim Kurulu Göreve Hazır

Yunusemre Sağlık Sen Yönetim Kurulu Göreve Hazır

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim