• BIST 8878.9
  • Altın 2239.55
  • Dolar 32.3367
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Yunusemre projelerini bir bir hayata geçiriyor

Yunusemre projelerini bir bir hayata geçiriyor
Yunusemre Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında en büyük atılımlarından biri olan hanım lokallerinin bir tanesinin daha resmi açılışını gerçekleştirdi.

Yunusemre Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında en büyük atılımlarından biri olan hanım lokallerinin bir tanesinin daha resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, büyük projelerle yollarına devam ettiklerini belirterek, "Hedefimiz; insanımızı geliştirmek, şehrimizi dönüştürmek" dedi.

Yunusemre Belediyesi bünyesinde bulunan hanım lokallerinden TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi'nin resmi açılışı gerçekleştirilen törenle yapıldı. Açılışa Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, İdris Avşar, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Engin Yüksel, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, AK Parti Yunusemre Kadın Kolları Başkanı Şükran Irmak, AK Parti Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende Konuşan Başkan Çerçi, bir tesisi daha hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. "Daha onlarca büyük projemiz de önümüzde" diyen Belediye Başkanı Çerçi, "Bir projemizi hizmete açarken, birinin temelini atıyor, bir diğerinin proje çalışmalarına başlıyoruz. Kentsel dönüşümden TOKİ Yunuskent'e kadar çok geniş bir alanda 2 yılda çok büyük çalışmalara imza attık. İnsanımızı geliştirmek, şehrimizi dönüştürmek bizlerin hedefi. Bu uğurda ne gerekiyorsa ekip arkadaşlarım ile birlikte yapıyoruz. Özellikle de gençlerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız ve yaşlılarımız için pek çok hizmeti devreye soktuk. Sosyal belediyeciliğin bütün alanlarında önemli işler yapıyoruz. 15 tane kültürel hizmet binamız var. Hanım lokallerimizde bayan kardeşlerimiz için bilgisayar kursundan ahşap boyamaya, dikiş nakış kursundan güzellik kursuna, Kur'an-ı Kerim öğrenmeye kadar aklınıza gelen her türlü kursu açıyoruz. Halk Eğitim Müdürlüğümüz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Spor Müdürlüğümüz ile beraber hizmet vermeye gayret ediyoruz. Lokallerimizdeki kurslarımızdan yararlanan bayanlarımızın 3-6 yaş arası çocuklarını da yine lokallerimiz içerisinde açtığımız çocuk bakım odalarında misafir ediyoruz. Bütün bu yaptığımız çalışmalar ile Yunusemre'yi farklı bir kent yapma arzusu ve çalışması içerisindeyiz" dedi.

"Belediyemiz, hizmeti halkımızın ayağına getiriyor"

Yunusemre Belediyesinin hizmetlerini takdirle takip ettiklerini anlatan İlçe Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ise yaptığı konuşmada, "Belediyemizin burada açmış olduğu kültür merkezi mahallemize, hayırlı uğurlu olsun. Belediyemiz çok sayıda işlerin ve ağır hizmet yükünün yanı sıra halkımızın ihtiyaç duyabileceği sportif, kültürel ve sanatsal kursları da kurumlarımız ile işbirliği yaparak açılmasını sağlıyor. Onların mekanlarını diğer ihtiyaçlarını temin etmek suretiyle kadınlarımızın, kızlarımızın, çocuklarımızın ve gençlerimizin ihtiyacı olan her türlü sportif sanatsal her türlü etkinliği mahallelerde bizzat halkımızın ayağına getirmek suretiyle gerçekleştiriyor. Bu nedenle Sayın Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kurumumuzdaki kursların hayata geçmesini sağlayan İlçe Halk Eğitim Merkezimize, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Spor Müdürlüğümüze ayrıca teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalarından ardından açılış kurdelesini dualarla kesen protokol üyeleri, merkeze hayran kaldı. Kursları gezerek kursiyerlerle sohbet eden protokol üyeleri çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ahşap Oyma kursu usta öğreticisi Mehmet Yıldız, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu'ya ve Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye kendi eserlerinden hediyeler sundu.

Yunusemre projelerini bir bir hayata geçiriyor

Yunusemre projelerini bir bir hayata geçiriyor

Yunusemre projelerini bir bir hayata geçiriyor

Yunusemre projelerini bir bir hayata geçiriyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim