• BIST 9524.59
  • Altın 2521.586
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.5645
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Yunusemre Personeli Proje Yazmayı Öğrendi

Yunusemre Personeli Proje Yazmayı Öğrendi
Yunusemre Belediyesi, Zafer Kalkınma Ajansı'nın finanse ettiği "Yunusemre proje yazmayı öğreniyor projesi" kapsamında gerçekleştirilen eğitimler tamamlandı.

Yunusemre Belediyesi, Zafer Kalkınma Ajansı'nın finanse ettiği "Yunusemre proje yazmayı öğreniyor projesi" kapsamında gerçekleştirilen eğitimler tamamlandı. Eğitimlere katılan 40 belediye personeli sertifikalarını düzenlenen törenle Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin elinden aldı.

Yunusemre Belediyesi'nin Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) teknik destek programı kapsamında finanse ettiği "Yunusemre proje yazmayı öğreniyor projesi" tamamlandı. MEKA Eğitim ve Danışmanlık Şirketi eğitmenlerinden Yasin Nuri Çakır'ın verdiği 2 haftalık eğitime katılan 40 belediye personeli sertifikalarını törenle aldı. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen törene Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin ve Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel de katıldı.

YUNUSMRE, MANİSA'NIN LOKOMOTİFİ

Törende eğitime katılan personele seslenen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre'nin geleceğini hazırladıklarını belirtti. Başkan Çerçi, ilçenin Manisa'nın lokomotifi olduğuna vurgu yaparak, "Yeni bir belediye, yeni bir ekip, yeni bir organizasyon. Çok genç bir belediyeyiz. Bizden beklenti çok yüksek. İlçe olarak adeta Manisa'nın lokomotifi konumundayız. Pek çok büyük projeler bizleri bekliyor. Kısa zamanda büyük atılımlar yaptık. Bu anlamda insanların bir araya gelerek bir ekip ruhu oluşturması çok önemli. Elbette bu süreç kolay bir süreç değil. Bu nedenle çok başarılı organizasyon yapılarının olması, ekip ruhunun oluşması şart. 2 yıllık bir belediyeyiz ama bunun bir yıla yakın bir süresi yapılanmayla geçti. Başarılı çalışmaların yapılması için eğitim, proje üretmek önemli. Bu anlamda sizlere büyük görevler düşüyor" diye konuştu.

40 PERSONEL SERTİFİKA ALDI

Konuşmaların ardından Başkan Çerçi, Mustafa Dandin, Orhan Güzel ve Yasin Nuri Çakır eğitime katılan personele sertifikalarını verdi.

Yunusemre Personeli Proje Yazmayı Öğrendi

Yunusemre Personeli Proje Yazmayı Öğrendi

Yunusemre Personeli Proje Yazmayı Öğrendi

Yunusemre Personeli Proje Yazmayı Öğrendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim