• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Yunusemre Meclisi Veli Doğdu Başkanlığında Toplandı

Yunusemre Meclisi Veli Doğdu Başkanlığında Toplandı
Yunusemre Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin ilçeye yapılacak yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde...

Yunusemre Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin ilçeye yapılacak yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Ankara'ya gitmesi nedeniyle Meclis Başkanvekili Veli Doğdu başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda 26 madde karara bağlandı.

Yunusemre Belediye Meclisi Mart Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara'da bulunması dolayısıyla Meclis Başkanvekili Veli Doğdu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Doğdu, meclis toplantısı öncesi yaptığı açıklamada Ankara'da yaşanan bombalı saldırıyı kınayarak saldırıda hayatını kaybeden vatandaş ve şehitlerin ailelerine başsağlığı diledi. Meclis üyeleri, önceki gün yaşamını yitiren Manisa Belediyesi Eski Başkanı Ertuğrul Dayıoğlu'nu da unutmadı. Dayıoğlu'nu sevgiyle anan meclis üyeleri, kendine has tavrıyla Manisa'da iz bıraktığına vurgu yaptı, Dayıoğlu ailesine başsağlığı diledi.

Toplantıda daha önce ayrılan Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü'nün bütçeleri belirlenirken; altyapı hizmetlerinin yapılabilmesi için belediye başkanına 45 milyon TL'ye kadar kredi kullanma yetkisi verilme talebi kabul edildi.

Mecliste özel mülkiyetlerde bahçe peyzajı, bahçe uygulamaları için belediyeden uygun bir ücret karşılığında hizmet alma kararı da görüşüldü. Özel mülkiyetlerde, sitelerde yanlış park bahçe bütünlüğü veya bakımsızlık nedeniyle sıkıntı yaşandığına dikkat çeken meclis üyeleri, ilçede peyzaj bütünlüğünün sağlanması adına görüşülen maddenin önemli olduğunu dile getirdi. Karar oy birliğiyle meclisten geçti.

Meclis, Ahmetli Belediyesi'ne bazı motorlu araçların 4 yıl süreyle geçici olarak tahsis edilmesini de oy birliğiyle kabul etti. İlçede ismi olmayan parklara, ilçeye katkı sağlayan kişilerin isimleri verilmesi için de çalışma başlatıldı.

Toplantıda ayrıca Nisan Ayı Meclis Toplantısının da 5 Nisan saat 18.00'de gerçekleştirileceği açıklandı.

Yunusemre Meclisi Veli Doğdu Başkanlığında Toplandı

Yunusemre Meclisi Veli Doğdu Başkanlığında Toplandı

Yunusemre Meclisi Veli Doğdu Başkanlığında Toplandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim