• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Yunusemre Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Yunusemre Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı
Yunusemre Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında belediyede çalışan memur ve sözleşmeli personeli kapsayan Sosyal...

Yunusemre Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında belediyede çalışan memur ve sözleşmeli personeli kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi. Sosyal denge ücretlerinin yine en üst limitten imzalandığını dile getiren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Bütçemizi en iyi şekilde kullanarak hem çalışanımızı hem de halkımızı memnun etmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Yunusemre Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM BİR SEN) arasında belediyede çalışan 161 memur ve sözleşmeli personelin sosyal ve özlük haklarını düzenleyen Sosyal Denge Sözleşmesi, başkanlık makamında gerçekleştirilen törenle imzalandı. İmza törenine; Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, BEM BİR SEN Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, Sendikanın Şube Başkanı Faruk Karaca ve sendika yöneticileri katıldı.

BAŞKAN ÇERÇİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ

Törende konuşan BEM BİR SEN Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, 2 yılda bir imzalanan sözleşmenin hayırlı olmasını diledi. Karslı, "Geçmiş dönemlerde de belediyemizin katkı ve destekleriyle sözleşmemizi imzalamıştık. Bu sözleşmemizi bugün yenileyeceğiz. Sözleşmemiz çalışanlarımızın performansının arttırılması, belediyemize ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunulmasına yönelik bir sözleşmedir. Sözleşmeye katkı sunan başta Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere tüm ilgililere teşekkür ederim." diye konuştu.

'HEM ÇALIŞANIMIZI HEM DE VATANDAŞIMIZI MEMNUN ETMEYE ÇALIŞIYORUZ'

Sosyal denge ücretlerini en üst düzeyden imzaladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Çerçi ise sözleşmenin çalışanlara hayırlı olmasını diledi. Başkan Çerçi yaptığı açıklamada, "Geçen yıllarda olduğu gibi bu sene de en üst limitten sosyal denge sözleşmesini imzalayacağız. Yetkili sendikayla bu konuda mutabakata vardık. Amacımız, belediyemizin imkânları çerçevesinde çalışan personelimizin motivasyonunu sağlamak, onlara en üst düzeyde destek vermek, yanlarında olduğumuzu hissettirmek. Amacımız, önümüzdeki süreçte belediyemizin hizmetlerini çok daha iyi noktalara taşımak. Yunusemre ailesi yaklaşık 800 kişiden oluşan büyük bir aile. Yunusemre olarak diğer çalışanlarımıza da imkanlarımız çerçevesinde en iyi ücretleri ödemeye çalışıyoruz. Bütçemizi akılcı ve verimli kullanarak hem çalışanımızı hem de halkımızı memnun etmeye çalışıyoruz." dedi.

Yunusemre Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Yunusemre Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Yunusemre Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim