• BIST 9645.02
  • Altın 2411.621
  • Dolar 32.5808
  • Euro 34.7866
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

Yunusemre Belediyesi’nde Evde Bakım Hizmeti

Yunusemre Belediyesi’nde Evde Bakım Hizmeti
1. Uluslararası Evde Bakım ve Palyatif Bakım Kongresi dolayısıyla Manisa'da bulunan heyet, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret...

1. Uluslararası Evde Bakım ve Palyatif Bakım Kongresi dolayısıyla Manisa'da bulunan heyet, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret ederek, kongreye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Yunusemre Belediyesi ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) katkılarıyla gerçekleştirilen 1. Uluslararası Evde Bakım ve Palyatif Bakım Kongresi'ne katılan heyet, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi ziyaret etti. Yunusemre Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette, Akdeniz Üniversitesi Gerontoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan, MCBÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Turan Gündüz, Almanya'da yaşlı hizmetleri ve bakım hizmeti veren tesisi sahibi olan Bodo Lindemann, MCBÜ Tıbbi Mikrobiyoloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Limoncu ve Yunusemre Belediyesi daire müdürleri hazır bulundu. MCBÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Turan Gündüz, Yunusemre Belediyesi'nin 1. Uluslararası Evde Bakım ve Palyatif Bakım Kongresi'ne katkısının çok fazla olduğunu belirterek, "Kongremize katkılarından dolayı Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye çok teşekkür ediyorum. Kongremizin Manisa'mıza, üniversitemize ve toplumumuza ileride olabilecek iş birliklerine vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

"EVDE BAKIM HİZMETİ YAŞLILARA ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLIYOR"

Akdeniz Üniversitesi Gerontoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan ise "Sempozyumu yaşatmak, geliştirmek ve bir sonraki kuşaklara aktarmak hepimizin görevidir. Herkes tarafından görülen hocalarımızın destekleri ile bu toplantıyı yaptık. Bir sonraki toplantının daha sonraki toplantılara zemin oluşturacağını düşünüyorum. Manisa adına bu kongrenin bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Özellikle yaşlı bakımı ile ilgili temel sorunları kavramış ve bu sorunların çözümünü hayata geçirmiş bir belediye başkanı olarak size çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmanın yaşlılara, yaşlanan insanlara ve bilime önemli katkılar yapacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, şöyle konuştu:"Yaşlılarımıza yönelik olarak evde bakım hizmetleri çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle yaşlı ve engellilere yönelik projelerimizi hayata geçirmeye başlıyoruz. Almanya'da bulunan bu çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Yunusemre Belediyesi olarak vatandaşlarımıza yönelik yapacağımız hizmetler devam edecek"

Ziyaretin sonunda Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuklarına tablo hediye etti.

Yunusemre Belediyesi’nde Evde Bakım Hizmeti

Yunusemre Belediyesi’nde Evde Bakım Hizmeti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim