• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi:

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi:
Yunusemre Belediyesi ile Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) iş birliğiyle kurulan Yunusemre Kent Akademisi (YUKA) katkılarıyla CBÜ öğrencileri ile Fikir Meclisi...

Yunusemre Belediyesi ile Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) iş birliğiyle kurulan Yunusemre Kent Akademisi (YUKA) katkılarıyla CBÜ öğrencileri ile Fikir Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Yunusemre Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin yanı sıra Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Mustafa Dandin, Saniye Altay ve İdris Avşar ile CBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, CBÜ Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gül Kayalıdere ve CBÜ'lü öğrenciler katıldı.

Başkan Dr. Mehmet Çerçi, üniversite öğrencilerinin yapmak istediği projelere destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, "Gençlerimizi projeler üretmeye meraklı görmek bizleri de sevindirmektedir. Gönüllerimiz onlar ile beraber, öğrencilerimizin daha iyi yetiştirilmesi amacıyla çalışmalarda bulunmaya devam edeceğiz. Yunusemre Belediyesi ve Üniversite iş birliği ile çalışmalarda bulunuyoruz. Gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Geldiğimiz ilk günden beri üniversite ve sanayi ile iş birliği içerisinde diyalogların artırılması gerektiğine inandık. Bu doğrultuda yoğun çalışmalar yapıyoruz. Celal Bayar Üniversitemizin dünya üniversiteleri ile birlikte rekabet edebilmesi seviyesine gelmesini arzu ediyoruz. " dedi.

CBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Aktaş da, Yunusemre Belediyesi'nin eğitime önem verdiğini vurgulayarak, "Herhangi bir yerde iyi bir şey yapması için 3 şeyin bir araya gelmesi gerekir. Üniversite, sanayi ve şehir. Özellikle son bir yıldır Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla bu doğrultuda gayret var. Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'nin bu konuda büyük gayreti var. Yapılan çalışmalar uzun yıllar fayda sağlayacak çalışmalardır. Bunların nihai sonuçları belki şuanda çıkmayabilir ama ilerleyen yıllarda bu sonuçlar ortaya çıkacaktır." diye konuştu.

Toplantıda CBÜ Endüstri Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Meryem Taşcıoğlu, öğrencilerin fikirlerinin ve projelerinin yer aldığı slayt gösterisi sundu. Öğrenciler fikirlerini ve önerileri anlatma fırsatı sunduğu için Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür etti. Etkinlik sonunda öğrenciler gitar eşliğinde şarkı söyleyerek eğlendi.

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi:

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi:

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi:

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim