• BIST 9530.47
  • Altın 2476.807
  • Dolar 32.4387
  • Euro 34.7231
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Yüksekova’da Miting Yürüyüş Ve Toplantı Yerleri Belirlendi

Yüksekova’da Miting Yürüyüş Ve Toplantı Yerleri Belirlendi
Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüş Kanunu uyarınca ilçe merkezinde yapılacak miting, toplantı ve yürüyüş...

Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüş Kanunu uyarınca ilçe merkezinde yapılacak miting, toplantı ve yürüyüş yerleri belirlendi.

Yüksekova Kaymakamlığı'nca yapılan yazılı açıklamada; 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince Yüksekova ilçesinde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yeri, yürüyüş güzergâhı, toplanma dağılma yeri ile afiş ve pankart asılacak yerlerin yeniden yapılandırıldığı belirtildi. İlçe Kaymakamlığı'nca yapılan açıklamada, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa göre düzenlenecek açık yer toplantı (miting) alanı olarak Aksu köyü yolu üzerinde bulunan Yüksekova Devlet Hastanesi karşısına düşen ve tapu senedinde Mahalle Akalan, Ada no:104 ve Parsel No: 1 olarak belirtilen yer. 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa göre Yüksekova ilçesinde düzenlenecek gösteri yürüyüşü güzergâhı olarak Halit Okay İlköğretim Okulu ile Yüksekova Yenişehir Stadyumu arasında kalan yol. 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa göre açık hava toplantısı tamamlandıktan sonra İpek Yolu ve bu yola açılan ana caddeler ve sokaklar dağılma yerleridir. 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa göre yapılacak gösteri yürüyüşleri toplanma alanı Halit Okay İlköğretim Okulu yanı toplanma yeri, yürüyüş tamamlandıktan sonra 23 Nisan Caddesi ve bu yola açılan ana caddeler ve sokaklar dağılma yerleridir. 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa göre düzenlenecek toplantılarda; toplantı süresince toplantı alanı çevresi ve Cengiz Topel Caddesi, Ziraat Kavşağı, Eczaneler Kavşağı, Belediye Kavşağı ve Eski Cezaevi Kavşağı'nın afiş ve pankart asılacak yerler olduğu ilan ve tebliğ olunur" denildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim