• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Yüksekova'da karla mücadele

Yüksekova'da karla mücadele
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde karla mücadele çalışmaları sürüyor.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde karla mücadele çalışmaları sürüyor. Yüksekova Belediyesi, Karla mücadele ekipleri kar yağışının durmasıyla birlikte ilçedeki kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Yüksekova Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışının durmasıyla birlikte başlattıkları kar temizleme çalışmaları kapsamında H.Ömer Sabancı Caddesi, Anadolu Caddesi, Nedim Zeydan Caddesi, Alaattin Kesici Sokağı, Santral Caddesi, Güngör Bulvarı ve bağlı ara sokaklarda gece geç saatlere kadar temizleme çalışması yürüttü.

Yapılan çalışma esnasında söz konusu cadde ve sokaklar trafiğe kapatılarak çalışmaların hızlı ve sağlıklı ilerlemesi sağlandı. Hummalı bir şekilde yürütülen çalışmaya 4 kepçe, 2 greyder, 1 kazıcı ve 6 kamyon katılırken, çalışmayı Yüksekova Belediye Eş Başkan Vekili Adile Kozay, Başkan Yardımcısı Hüsnü Beşer, Destek Hizmetler Müdürü Ahmet Tozun, Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp ve Temizlik İşleri Müdürü Arif Öğmen yerinde takip etti.

Trafik konusunda mağduriyetin olmaması için çalışmalara kar yağışından hemen sonra start verdiklerini belirten Yüksekova Belediye Eş Başkan Vekili Adile Kozay, "Kar temizleme çalışmalarına ilk defa katılmama rağmen çok güzel anlara şahit oldum. Mesela bunlardan biri, vatandaşlarımız bilek gücüyle de olsa çalışanlarımıza ellerinden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bu bizi gerçekten çok mutlu etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İlk günden yoğun yaşam alan önlerini temizledikten sonra sabahın erken saatlerinde Cengiz Topel Caddesinde çalışmalarımızı yürüttük öğleden sonra ara verip akşam saatlerinde ilçenin can damarlarından sayılan Cengiz Topel Caddesine bağlı ara sokaklarda da gecenin geç saatlerine kadar çalışmalarımıza devam ettik." dedi.

Yüksekova'da karla mücadele

Yüksekova'da karla mücadele

Yüksekova'da karla mücadele

Yüksekova'da karla mücadele

Yüksekova'da karla mücadele

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim