• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Yüksek hızlı trenler için güvenli ve kesintisiz internet

DMO, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nın ihtiyacını karşılamak amacıyla, yüksek hızlı trenlerde güvenli ve kesintisiz internet altyapısı için gerekli ekipmanlar satın alacak.
Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü (DMO), Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (Tcdd) İşletmesi Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nın ihtiyacını karşılamak amacıyla, yüksek hızlı trenlerde güvenli ve kesintisiz internet altyapısı için gerekli ekipmanlar satın alacak.
 
DMO'nun ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü, Tcdd Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nın ihtiyacı olan yüksek hızlı trenlerde güvenli ve kesintisiz internet altyapısı için gerekli ekipmanlar, ihtiyaç sahibi kuruluşça hazırlanan teknik şartnamesine uygun olarak alacak. Alım, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacak. İstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlük'ten ve DMO internet sitesinde görebilecek. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmalar, ihale doküman bedelini Ofis veznelerinden birine veya banka hesabına yatıracak. Teklifler, 31 Ekim 2013 günü, saat 12.00'ye kadar verilecek. Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat 14.00'de evvela dış zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen şartlara uygun olduğu tespit edilenlerin ihtiyaç sahibi kuruluşça hazırlanan teknik şartnamesine uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin iç zarfları bilahare bildirilecek bir tarihte açılacak. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecek. Teklifler, ihaleye esas ticari şartnamenin 7. maddesinde belirtilen şartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacak. İhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecek. Teklif edilen bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihinden itibaren en az 6 ay süreli geçici teminat verilecek.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim