• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

YTÜ, Teknolojinin Nabzını Tutacak

YTÜ, Teknolojinin Nabzını Tutacak
Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenecek İletişim ve Bilişim Teknolojileri Günleri'nde (İLTEK) sektör, akademisyen ve öğrenciler bir araya gelecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenecek İletişim ve Bilişim Teknolojileri Günleri'nde (İLTEK) sektör, akademisyen ve öğrenciler bir araya gelecek. Etkinlikte Türkiye'nin merakla beklediği ve çok kısa bir süre sonra hizmete girecek "4.5G" teknolojisinin yanı sıra; "mobil teknolojiler, bıg data, siber güvenlik, biyometrik sistemler, akıllı şehirler, kriptoloji, sosyal mühendislik, nesnelerin interneti ve fütürizm" gibi teknoloji meraklılarının ilgisini çeken pek çok konu masaya yatırılacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) IEEE Öğrenci Kulübü tarafından 22-23-24 Mart tarihlerinde 11'incisi düzenlenecek olan İLTEK Günleri YTÜ Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Turkcell Akademi, Huawei, Türksat, Ericsson, Koç Sistem, Ekin Technology, Etiya, Microsoft, IBM, TÜBİTAK, Nokia, Vestel gibi sektörde söz sahibi pek çok önemli firmanın temsilcilerinin katılacağı etkinlikte ayrıca, TBD, TÜTED gibi dernekler ve bilişim konusunda uzman akademisyenler katılacak.

Her yıl merakla beklenen klasikler arasında yerini almış olan CEO Forum Qualcomm Genel Müdürü Barış Ruacan, Koç Sistem Genel Müdürü Mehmet Nalbantoğlu ve Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan ile bir kez daha büyük ses getirecek. İLTEK günlerinde günümüzün trend konuları olan 4.5G Teknolojisi, Mobil Teknolojiler, Big Data, IT Security, Siber Güvenlik, Biyometrik Sistemler, Akıllı Şehirler, Kriptoloji, Sosyal Mühendislik, Nesnelerin İnterneti, CV Hazırlama ve Mülakat Teknileri, Maker Hareketi ve Fütürizm konuları işlenecek.

Etkinliğin son gününde (24 Mart) maker eğitim hareketine geniş yer vererek Makers Türkiye, Maker Çocuk, İstanbul MakerLab, GelecekHane'nin de destekleri ile İLTEK Maker Fuarı gerçekleşecek.

İLTEK Günleri "Teknolojinin gerisinde kalmayın" sloganı ile yola çıktığı bu yolda gerek sponsor şirketlerin stant alanlarındaki staj olanakları, gerekse alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştirilecek oturumları ile bir kez daha dopdolu bir üç gün geçirme imkanı sağlayacak.

Etkinlikte ayrıca, Vestel Venüs, BGA CES Eğitimi, Bilge Adam'dan ücretsiz eğitim hakkı gibi ödülleri kazanma şansı da yakalayacak.

YTÜ, Teknolojinin Nabzını Tutacak

YTÜ, Teknolojinin Nabzını Tutacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim