• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Ytso Binası Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

Ytso Binası Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, yeni hizmet binasının 2017 yılına yetiştirileceğini söyledi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, yeni hizmet binasının 2017 yılına yetiştirileceğini söyledi.

10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla donanma tesislerinde kahvaltı veren YTSO, gazetecilere çeşitli hediyeler sundu. Gazetecilerin halkın haber alma hakkını yerine getirerek önemli bir görevi sürdürdüklerini vurgulayan Becan, gazetecilerin gününü kutladı. Becan, "2015 gerçekten sanayicilerimiz açısından zor bir yıl oldu. 2016 yılı daha da zor geçecek.Şimdi ticarete uğraşan, sanayi ile uğraşan herkese bir görev düşüyor. 7 saat uyuyorsak 4 saat uyuyacağız. Daha çok çalışacak ve daha çok üretecek ve bu açığı kapatacağız. Yatırım yapacak olanlar bütçesine göre hareket edecekler. OSB'ler uzun süredir devam ediyor. 1 ya da 2 yıl içerisinde bir kaç OSB'nin devreye gireceğini düşünüyorum. Toprak alımlarıyla ilgili sıkıntılar nedeniyle gecikme yaşıyoruz. Başka yerlerdeki gibi burası hazine alanı alın burayı OSB yapın diyen kimse yok. Verdikleri yerin bin tane sahibi var. Tam birini razı ediyorsunuz. O gün on lira olan değer, 20 lira oluyor. Bu sefer toprak sahibi konuyu mahkemeye taşıyor. Bugün OSB olmasın Yalova'da sanayi yapılacak hiç bir yer yok. Yalova'nın geleceği kötü değil. Ama bir kaç yıl herkes sektöründe sabırlı olacak" diye konuştu.

YTSO hizmet binasının 2016 yılı Şubat ayında ihaleye çıkacağını vurgulayan YTSO Başkanı Becan, "YTSO binası ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Avam projelerin onayını belediyeden aldık. Çizimler devam ediyor. Şubat ayında proje tamamen bitecek ve Şubat sonunda da anahtar teslimi ihaleye çıkacağız. 2017 yılının ortalarında binayı açmış oluruz. Odamıza yıllardan beri hayalini kurduğumuz bir binayı kazandırmak bizim dönemimize nasip olacak. Bundan dolayı da çok mutluyum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim