• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Yozgat’ta amatör spor kulüplerine malzeme desteği yapıldı

Yozgat’ta amatör spor kulüplerine malzeme desteği yapıldı
Yozgat'ta amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarını gidermek ve destek olmak amacıyla 41 amatör spor kulübüne Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından malzeme...

Yozgat'ta amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarını gidermek ve destek olmak amacıyla 41 amatör spor kulübüne Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından malzeme yardımı yapıldı.

Yozgat Rıza Kayaalp Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Beştaş ve amatör spor kulüplerinin temsilcileri ile sporcular katıldı.

Amatör sporun tüm sporların temeli olduğunu söyleyen Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, yaptığı konuşmada amatör sporu desteklemeye devam edeceklerini belirterek "Amatör sporu desteklerseniz hem gençlerin toplumda sağlıklı bir şekilde hayat sürmelerini sağlarsınız hem de zinde olmalarını sağlarsınız. Biz Yozgat'ta amatör sporu destekliyoruz. Devletin tüm imkanlarını amatör spor kulüplerimize vermek istiyoruz. Onların içerisinden Türkiye ve dünyada önemli sporcular yetiştirmek hepimizin hedefi. Bu imkanlar çalışmalar çerçevesinde desteğimiz sonuna kadar sürecek" dedi.

Spor sayesinde gençleri sigaradan, alkolden, uyuşturucudan uzaklaştırmak istediklerini de vurgulayan Vali Yurtnaç, "Bu tür zararlı alışkanlıklar gençlerimizin hem sağlıklarını hem de performanslarını etkiliyor. Alkol ve uyuşturucu toplumumuzun geleceğini baltalayan en önemli tehditlerden. Gençlerimizi bunlara karşı uzak tutacağız. İl Özel İdaresi olarak amatör sporu destekliyoruz. Yozgat Belediyesi destekliyor, Gençlik Spor Bakanlığı destekliyor. Bütün bu destekler gençlerimizi kötü yoldan, alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve dünya çapında sporcuların alt yapısını desteklemek amacıyla yapılıyor" şeklinde konuştu.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ise amatör sporun zor şartlarda gerçekleştiğini belediye olarak ellerinden gelen desteği sunduklarını söyleyerek "Bizler de Bölgesel Amatör Lig'de Yozgatspor'u tekrar eski günlerine kavuşturmak için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Ne zor şartlar altında yapıldığını bizzat yaşıyoruz. Bu manada diğer amatör spor kulüplerine de karınca kararınca katkımız oluyor. Bakanlığımızın gerçekleştirdiği bu çalışma spora teşvik yönüyle son derece önemli bir çalışma. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" açıklamalarında bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat'ta da 41 spor kulübüne eşofman, forma, yağmurluk ve spor çantasından oluşan 700 adet spor malzemesi dağıtımını gerçekleştirdik. Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak ülkemizin sporda ileriye gidebilmesi için üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından ise amatör spor kulüplerine malzemelerin dağıtımı gerçekleştirildi.

Yozgat’ta amatör spor kulüplerine malzeme desteği yapıldı

Yozgat’ta amatör spor kulüplerine malzeme desteği yapıldı

Yozgat’ta amatör spor kulüplerine malzeme desteği yapıldı

Yozgat’ta amatör spor kulüplerine malzeme desteği yapıldı

Yozgat’ta amatör spor kulüplerine malzeme desteği yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim