• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Yozgatlı Boksörler İzmir’e Madalya İçin Gidiyor

Yozgatlı Boksörler İzmir’e Madalya İçin Gidiyor
Yozgatlı bayan boksörler, 05-11 Ocak 2016 tarihleri arasında İzmir Çeşme'de yapılacak olan Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük bayanlar, Boks Şampiyonasında...

Yozgatlı bayan boksörler, 05-11 Ocak 2016 tarihleri arasında İzmir Çeşme'de yapılacak olan Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük bayanlar, Boks Şampiyonasında Yozgat'ı temsil edecek.

Daha önce düzenlenen boks turnuvalarında 5 madalya kazanan ve İzmir'de düzenlenecek şampiyonada 60 kiloda ringe çıkacak olan Yozgatlı Boksör Zeynep Zahide Ağca, şampiyonadan madalya ile dönmeyi hedefliyor.

Takım Antrenörü Yusuf Öcal, turnuvada Yozgat'ı 3 bayan sporcu ile temsil edeceklerini belirterek, "Zeynep'in daha önce grup birinciliği ve madalyaları var. Çok başarılı bir sporcu inşallah İzmir'de madalya alıp Yozgatımızı madalya ile ödüllendireceğiz. Buse Erşen isimli sporcumuz 54, Seval Işık ise 54 kiloda ringe çıkacak " dedi

Bireysel başarı gerektiren sporların destek görmediğinden yakınan Öcal, "İmkansızlıklar içerisinde spor yapıyoruz. Turnuvalara katılmakta zorluk çekiyoruz. Bundan dolayı Yozgatlı büyüklerimizden destek talep ediyoruz. Diğer sporların yanında boks sporuna da destek çıkmalarını istiyoruz. Çok başarılı sporcularımız var. Yeterli destek sağlandığında sporcularımız daha fazla başarı elde edecektir. Erkek boks takımımızda da çok başarılı sporcularımız var. Erkek genç yıldızlar, genç büyükler ve büyük erkekler olmak üzere sporcularımız var. Yozgat ta sporu büyüten emek veren sporcularımız Salim Bilir ve Harun Darı, Nevzat Alaca, Mücahit Türk, Kamil Kılıç, Talha Büyükyılmaz girmiş oldukları turnuvalarda birincilik, ikincilik ve üçüncülük alan sporcularımızdır. Bu konuda destek sağlayan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Müdürümüze verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İzmir'den madalya ile dönmeyi hedefleyen Zeynep Zahide Ağca, öncelikli hedefinin milli takıma girmek olduğunu belirterek, "Başarılı bir sporcu olup şampiyonalarda Yozgat'ı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bunun yanında en büyük isteğim ise Özel Harekat Polisi olmaktır" dedi.

Lise öğrencisi olan Ağca, kendilerine yeterince destek verilmediğinden yakınarak, "Turnuvalara kendimiz katılıyoruz. Harcamaları cebimizden harcıyoruz. Bu konuda yetkililerden destek bekliyoruz" diye konuştu.

Yozgatlı Boksörler İzmir’e Madalya İçin Gidiyor

Yozgatlı Boksörler İzmir’e Madalya İçin Gidiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim