• BIST 9524.59
  • Altın 2496.239
  • Dolar 32.596
  • Euro 34.7285
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Yozgat Çözüm Koleji TEOG Sınavında Türkiye Birincisi Çıkardı

Yozgat Çözüm Koleji TEOG Sınavında Türkiye Birincisi Çıkardı
Yozgat Çözüm Koleji, yapılan TEOG sınavında bir Türkiye birincisi çıkardı.

Yozgat Çözüm Koleji, yapılan TEOG sınavında bir Türkiye birincisi çıkardı.

Önceki TEOG Sınavında Türkiye birincisi çıkaran Yozgat Çözüm Koleji İkinci TEOG sınavında da birinci çıkartarak başarısını tescilledi. Yozgat Çözüm Koleji Müdürü Fatih Yılmaz, okullarında bu dönem 30 öğrencinin TEOG sınavına katıldığını belirterek, "Öğrencilerimizin soru kitapçıklarından yaptıkları çözüm sonuçlarına göre

İlayda Kılıç isimli öğrencimiz 120 sorunun tamamını yaparak Türkiye birincisi olmuştur. Yine bu sınava katılan 30 öğrencimizden 22'si yüz net ve üzerinde doğru çözerek büyük bir başarı göstermiştir" dedi.

Öğrencileri TEOG sınavına çok iyi bir şekilde hazırlayıp onun da karşılığını aldıklarını ifade eden Yılmaz, "Sınav öncesi öğrencilerimizi daha önce olduğu gibi 20 günlük disiplinli ve programlı bir kamp çalışmasına aldık. 20 deneme sınavı yaptık, öğrencilerimizle bire bir ilgilenerek öğrencilerimize destek olduk. İki yıldır sürdürdüğümüz titiz çalışmanın ürünü olan bu başarıyı almaktan dolayı çok mutluyuz. Öğrencilerimizin bu başarısında emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize, idarecilerimize ve bu başarıyı elde eden çok kıymetli öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu TEOG sınavının önceki sınavlara göre biraz daha zor olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Öğrencilerimiz buna rağmen çok güzel bir sonuç almışlardır. Bizim başarımız Yozgat'ın başarısıdır. Amacımız Yozgat eğitimine en iyi katkıyı sunabilmektir. Biz her zaman öğrencilerimize Yozgat ile değil Türkiye ile yarışıyoruz diye hedefimizi her zaman yüksek tutuk ve bunu da başardığımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Çözüm Koleji olara 2016-2017 eğitim öğretim yılında bir Fen Lisesi bir de Anadolu Lisesi'ni hizmete açacaklarını vurgulayan Yılmaz, "Fen ve Anadolu lisemizde de hedefimiz öğrencilerimize en iyi eğitimi verip, sınavlarda da en yüksek başarıyı elde etmelerini sağlamaktır. TEOG Sınavında katılan bütün öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

TEOG sınavında 120 sorunun tamamını yaparak Türkiye birinciliği elde eden İlayda Kılıç, soruların tamamını yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek hedefinin Ankara Fen Lisesi olduğunu söyledi.

Yozgat Çözüm Koleji TEOG Sınavında Türkiye Birincisi Çıkardı

Yozgat Çözüm Koleji TEOG Sınavında Türkiye Birincisi Çıkardı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim