• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan:

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan:
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat'ta şehircilik konusunda bir zihniyet devrimi yapacaklarını söyledi.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat'ta şehircilik konusunda bir zihniyet devrimi yapacaklarını söyledi.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Belediye Kentpark Sosyal Tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyerek 2 yıllık çalışmalarını değerlendirdi. Görevde bulunduğu iki yıllık süre içerisinde 1 milyon liralık ihaleyi yapmakta tereddüt eden belediyeyi 100 milyonluk ihaleleri yapacak duruma getirdiklerini belirten Başkan Arslan, "Yaptığımız bütün çalışmalar insan odaklı çalışmalardır. Hedefimiz ferah, insanların rahat edeceği bir şehir oluşturmaktır. Bu konuda özellikle şehri yaymak için Divanlı ve Sarıhacılı köylerini belediyemize bağladık. Şehrin yayılması için yeni projeler üretiyoruz. Bir zihniyet devrimi yaparak iyi bir şehirleşme yapmak istiyoruz." dedi.

Çok sayıda proje devam etmesinin yanı sıra, 2016 yılı için yeni projeleri de olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Kazım Arslan, "Menekşe evleri projesinde çalışmalar sürüyor ve Temmuz Ağustos ayları içerisinde ihaleye çıkabiliriz. Yine Büyük Cami çevresi projesi, kent meydanı projemiz ve kapalı otopark projemiz bu yıl içerisinde başlayacak çok öneli projelerimizdir. Özellikle otopark sorununu yapacağımız kapalı otoparklar ile çözeceğiz. Belediye binamızın üst kısmındaki alana 350 araçlık bir otopark yapılacak. Yine Büyük Cami Çevresi projesinde de yine 250 araçlık başka bir kapalı otopark yapılacak." diye konuştu.

Eski Sanayi Sitesi konut projesinin tamamlandığını ifade eden Başkan Arslan, fiziki düzenlemelerle ile mahalleleri rahat ve modern yaşam alanlarına kavuşturmak istediklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Arslan, "Bizler geçiciyiz, önemli olan hoş bir seda bırakmaktır. Yozgat'ın çehresini değiştirecek, yeni ufuklar açacak projeleri ortaya koymaya çalışıyoruz. Yozgat son 50 yıllıdır aynı alan içerisinde dönüp kalmaktadır. Biz şehrimizi genişletmek daha ferah ortamlar oluşturmak için gayret sarf ediyoruz. Bunun için de vatandaşımız desteğini bekliyoruz. Belediyemiz, bakanımız, milletvekillerimiz, il yönetimimiz ile çok uyumlu bir şekilde Yozgat'a hizmet etmek çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan:

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim