• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C

YOSK, Kuveyt Milli Takımı’nı Ağırladı

YOSK, Kuveyt Milli Takımı’nı Ağırladı
20 Nisan'da yapılacak Asya Körfez (Haliç) Kupası'nda mücadele edecek olan Kuveyt Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, Yalova'da Garanti Bankası Tekerlekli...

20 Nisan'da yapılacak Asya Körfez (Haliç) Kupası'nda mücadele edecek olan Kuveyt Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, Yalova'da Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) ile hazırlık maçı yaptı. Yalova Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maçı YOSK, 55-52 kazanmayı başardı.

Karşılaşma öncesinde Kuveyt Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı Sorumlusu Mansur Al Sarhid, Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Öztürk ve oyuncu Ahmet Mencik'e teşekkür plaketi verdi.

Kuveyt Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı Sorumlusu Mansur Al Sarhid, "Türkiye'ye geldiğimiz için çok mutluyuz. Türkiye'deki kamp sürecimiz çok iyi geçiyor. Umduğumuzdan daha iyi geçiyor diyebilirim. Burada olmaktan çok memnunuz. Kuveyt Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı olarak bize organizasyonu hazırlayan ekibe çok teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi karşıladılar. Avrupa üçüncüsü olan Yalova takımına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"KUVEYT EKİBİNİ AĞIRLAMAKTAN GURUR DUYUYORUZ"

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Öztürk de, "Kuveyt Milli Takımı'nın talepleri doğrultusunda Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ile Asya Körfez Haliç Turnuvası için ilimizde bulundukları süreçte hazırlık maçı yapmak istediler. Biz de bu taleplerini yerine getirdik. Kuveyt Milli Takımı'na katılacakları turnuvada başarılar diliyorum" dedi.

YOSK, Kuveyt Milli Takımı’nı Ağırladı

YOSK, Kuveyt Milli Takımı’nı Ağırladı

YOSK, Kuveyt Milli Takımı’nı Ağırladı

YOSK, Kuveyt Milli Takımı’nı Ağırladı

YOSK, Kuveyt Milli Takımı’nı Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim