• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Yol Çalışmaları Dilek Ve Sütlüce Mahallelerinde Devam Ediyor

Yol Çalışmaları Dilek Ve Sütlüce Mahallelerinde Devam Ediyor
Yeşilyurt Belediyesi, yol açma çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım, bakım ve...

Yeşilyurt Belediyesi, yol açma çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım, bakım ve onarım ekipleri Dilek ve Sütlüce mahallelerinde yol çalışması yapıyor.

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım, bakım ve onarım ekipleri tarafından yol açma ve altyapı çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü 2015 yılında, 16 bin 446 km Yeni İmar Yolu açtı. Ayrıca 129 bin 658 ton kankasör malzeme, 19 bin 051 km sathi kaplama ve 68 bin 854 ton doğal malzeme ile stabilize yol yapımı gerçekleştirdi. Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, Dilek Mahalle Muhtarı Osman Karaavcı ve Sütlüce Mahalle Muhtarı Mustafa Çetin'in yanı sıra mahalle sakinleriyle birlikte Dilek Mahallesi Küllümağara mevkinde başlatılan çalışmaların yapıldığı bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar burada yaptığı açıklamada, Dilek ve Sütlüce mahallelerinde tespit edilen yolların trafiğe açılması için çalışmaların hız kazandığını, doğal malzeme serim işlemlerinin devam ettiğini söyledi. Çınar, Dilek Mahallesi Küllümağara mevkinde devam eden çalışmalar sırasında doğal malzeme bulunan bir alan tespit ettiklerini ifade etti. Çınar, "Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım, bakım ve onarım şefliğine bağlı ekiplerimiz tarafından sürdürülen çalışmalarda ekskavatörler aracılığıyla çıkartılan doğal malzemeleri greyder ve silindir makinelerimizle Dilek Mahallemizdeki muhtelif yollar ile Uğrak ve Örenönü'nde bulunan 6-7 km'lik alanda doğal malzeme serimi yapıyor. Yaklaşık 25-30 km daha doğal malzeme serimi yapacağız. Yollarımızı en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine açmak için ekiplerimiz gece-gündüz demeden çalışıyor. Ekiplerimizin çalışmaları sırasında destek veren Dilek, Sütlüce Mahalle muhtarlarımıza emeği geçen personellerimize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Dilek Mahalle Muhtarı Osman Karaavcı ve Sütlüce Mahalle Muhtarı Mustafa Çetin, yapılan çalışmalardan dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkür etti.

MAHALLE MUHTARINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Gündüzbey Mahalle Muhtarı Mehmet Balta ise yapılan hizmetlerden dolayı Yeşilyurt Belediye ekiplerine teşekkür plaketi verdi. Muhtar Mehmet Balta, "Gündüzbey ve Yeşilyurt'a çok önemli hizmetler getiren Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyoruz. Davetimize icabet ederek, muhtarlık binamızda bizi ziyaret eden Başkan Yardımcımız Mehmet Çınar, Fen İşleri Müdürü Mustafa Cengiz Karabulut ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ise teşekkür plaketinden dolayı Muhtar Mehmet Balta'ya teşekkür etti. Çınar, "Yeşilyurt Belediyesi olarak ilçemizin tamamına eşit mesafede hizmet götürüyoruz. Gündüzbey Mahallemizde de hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Hizmetlerimizi yaparken tüm muhtarlarımızla istişare halindeyiz. Muhtarlarımızla aynı yöne bakarak, ilçemizin gelişmesi için çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.

Yol Çalışmaları Dilek Ve Sütlüce Mahallelerinde Devam Ediyor

Yol Çalışmaları Dilek Ve Sütlüce Mahallelerinde Devam Ediyor

Yol Çalışmaları Dilek Ve Sütlüce Mahallelerinde Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim