• BIST 9071.89
  • Altın 2325.249
  • Dolar 32.3748
  • Euro 35.032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Yoğun İlgi Sergiyi Uzattı

Yoğun İlgi Sergiyi Uzattı
Ay sonunda bitmesi planlanan "The Art of Banksy" yoğun ilgiden dolayı 31 Mayıs'a kadar uzatıldı.

Ay sonunda bitmesi planlanan "The Art of Banksy" yoğun ilgiden dolayı 31 Mayıs'a kadar uzatıldı.

Gizemli sokak sanatçısı Banksy'nin dünyaca ünlü eserlerini bir araya getiren en büyük koleksiyon "The Art of Banksy" eklenen yeni eserlerle Global Karaköy'de ziyaretçileriyle buluşmaya devam ediyor. 31 Mayıs 2016'a kadar uzatılan sergi, ziyaretçiyi alışılageldik formatların dışına çıkararak, bugüne kadar hiç deneyimlenmemiş bir serüvene yolculuk olanağı sunuyor ve Londra sokaklarında büyüleyici bir gezintiye çıkarıyor.

"The Art of Banksy" sergisine 5 gün içerisinde 31 Mayıs 2016 tarihine kadar geçerli olacak biletini alan şanslı ziyaretçiler özel tasarım Banksy ürünlerin olduğu GiftShop'tan 200 tl'lik hediye çekinin sahibi olacak.

03- 08 Mart 2016 tarihleri arasında 5 gün boyunca sürecek kampanya çerçevesinde Biletix" in web sitesinden veya Global Karaköy'ün girişinde yer alan ana gişe'den "The Art of Banksy" sergisine bilet alan her 50. kişi özel tasarım Banksy ürünlerin olduğu UnofficialGiftShop'tan 200 TL'ik hediye çeki kazanacaklar. Hediye setini kazanan şanslı ziyaretçiler 9 Mart günü IEG sosyal medyası hesaplarında yayınlanacak.

"The Art of Banksy", ziyaretçiyi alışılageldik formatların dışına çıkararak, bugüne kadar hiç deneyimlenmemiş bir serüvene yolculuk olanağı sunuyor ve Londra sokaklarında büyüleyici bir gezintiye çıkarıyor. Küratörlüğünü Steve Lazarides'in üstlendiği The Art of Banksy'de sanatçının farklı dönemlerine ait özel koleksiyonlar ve enstalasyonlar, modern teknoloji eşliğinde sergileniyor. Sergide, Lazarides'in özel koleksiyonunun yanı sıra dünyanın farklı noktalarındaki koleksiyonerlerden toplanan eserler de yer alıyor. Bugüne kadarki en büyük Banksy koleksiyonu olma özelliği taşıyan sergide, aralarında Banksy'nin "Kırmızı Balonlu Kız", "Gül Şimdi", "Hizmetçi" gibi en bilindik eserlerinin de bulunduğu toplam 87 eser ziyaretçiyle buluşuyor.

'The Art of Banksy ile serüveni yaşayıp, Banksy'nin zihnine yolculuk yapmak için haftanın 7 günü 10.00-20.00 saatleri arasında Global Karaköy ziyaret edilebiliyor.

Yoğun İlgi Sergiyi Uzattı

Yoğun İlgi Sergiyi Uzattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim