• BIST 9524.59
  • Altın 2494.543
  • Dolar 32.5378
  • Euro 34.6868
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

YOGİSAD Başkanı Çelik: Cumhurbaşkanımız Yozgat’a müjdeler verdi

YOGİSAD Başkanı Çelik: Cumhurbaşkanımız Yozgat’a müjdeler verdi
Yozgat Genç Sanayiciler ve İş Adamları Dernek (YOGİSAD) Başkanı Ayhan Çelik, toplu açılış ve Bozok Üniversitesi tarafından kendisine takdim edilen...

Yozgat Genç Sanayiciler ve İş Adamları Dernek (YOGİSAD) Başkanı Ayhan Çelik, toplu açılış ve Bozok Üniversitesi tarafından kendisine takdim edilen fahri doktora ödül törenine katılmak üzere Yozgat'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilin kalkınmasına ve gelişmesine yönelik büyük müjdeler verdiğini söyledi.

YOGİSAD Başkanı Ayhan Çelik, yaptığı açıklamada, 25 Mart Cuma günü Yozgat'ın tarihi günlerinden birini daha yaşadığını belirtti. Çelik, "Cumhurbaşkanımızı ağırlamaktan dolayı halkımız gibi bizlerde büyük bir sevinç yaşadık. O gün bizleri derinden üzen bir hadise ise şehidimizi ebediyete uğurlamak oldu. Şehidimizin cenaze törenine Cumhurbaşkanımızda katılarak ailemize başsağlığı diledi. Daha sonra yoğun bir şekilde Yozgat programlarına katıldı." dedi.

Sorgun'da düzenlenen toplu açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının son derece önemli olduğunu vurgulayan Çelik, "Cumhurbaşkanımız ilimizin ve ilçelerimizin sorun ve bu sorunların çözümü noktasında ciddi açıklamalarda bulundu ve buna bağlı yatırım müjdelerini sıraladı. Ayrıca devam eden ve yapılması planlanan yatırımların tamamlandığında ilimizin en büyük sorunlarının başında gelen işsizliğinde önüne bu şekilde geçilebileceğinin altını çizdi. Bu hizmetlerin tamamlanması ile cumhurbaşkanımızın da dikkatini çeken göç sorunu da ortadan kalkmış olacak. Tabi bu hizmetlerin gerçekleşmesi başta değerli siyasilerimize, yöneticilerimize, STK'larımıza, ilgili kurumlarımıza ve biz iş adamlarına düşüyor. İnşallah yakın bir gelecekte hızlı tren, havaalanı ve diğer yatırımların da tamamlanması ile ilimiz gelişmesi ve kalkınması daha hızlı bir şekilde olacaktır." diye konuştu.

Cihan

YOGİSAD Başkanı Çelik: Cumhurbaşkanımız Yozgat’a müjdeler verdi

YOGİSAD Başkanı Çelik: Cumhurbaşkanımız Yozgat’a müjdeler verdi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim