• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Yılmaz Vural isyan etti

Yılmaz Vural isyan etti
Mersin İdmanyurdu eski teknik direktörü Yılmaz Vural şampiyonluğun ardından kimsenin teşekkür etmediğini belirterek isyan etti.

Spor Toto Süper Lig'e yükselen Mersin  İdmanyurdu'nun eski teknik direktörü Yılmaz Vural, takımın başarısından mutluluk  duyduğunu ancak kimsenin kendisine teşekkür etmemesinden dolayı üzüldüğünü  söyledi.
 
Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersin ekibinin başarısı için  2.5 ay boyunca evine dahi gitmediğini anlattı.
 
Buna rağmen şampiyonluğun ardından kimsenin kendisine teşekkür  etmediğini ifade eden Vural, "Takım, şampiyon oldu ama kimsenin ağzından en ufak  bir teşekkür duymadım benimle ilgili. Maçın tamamını izledim. Maçın ardından  herkesle röportaj yapıldı ama kimse bana teşekkür etmedi. Demek ki ben hiçbir şey  yapmamışım" diye konuştu.
 
Yaşanan gelişmelerden dolayı üzgün olduğunu vurgulayan Vural, "Üzülmez  mi insan? Takımın başarısı için 2.5 ay İstanbul'a, evime gitmedim. Her türlü  maddi ve manevi fedakarlığı yaptığımız bir yerde, takdir görmemek ve son 2 gün  kala adeta defedilmek, tek taraflı sözleşmenin feshedilmesi normal şeyler değil.  Hep benim başıma geliyor zaten" ifadelerini kullandı.
 
 "Mersin İdmanyurdu'nun, Süper Lig'e çıkmasını çok arzu ettim" diyen  Vural, "Dün de öyleydi. Allah biliyor, benim o takımla ilgili çalışmalarımı ve  arzularımı. Mersin halkının bir takımı. Halkın mutlu olması, beni de mutlu etti  ama beni mutsuz eden şey, birlikte hareket ettiğimiz arkadaşların, beni ortada  bırakmasıdır" şeklinde konuştu.
 
Vural'ın Mersin İdmanyurdu macerası 
 
Mersin İdmanyurdu'nda sezona başlayan teknik direktör Hakan Kutlu ile  28. haftada Tekden Denizlispor'a 2-0 mağlup olununca yollar ayrılmış, takımın  başına Yılmaz Vural getirilmişti.  Vural yönetimindeki 10 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 4  beraberlik alan Mersin temsilcisi, ligi 6. sırada tamamlayarak play-off'ta  mücadele etme hakkı kazanmıştı.
 
Mersin İdmanyurdu, Vural yönetiminde çıktığı play-off yarı finalinde  Orduspor'u 2-1 ve 1-0'lık skorlarla mağlup ederek finale yükselmişti. Final  mücadelesine üç gün kala yaşanan gelişme sonrası Vural ile yollar ayrılmış bir maçlığına Kutlu yeniden göreve getirilmişti. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim