• BIST 9019.02
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Yılmaz: “Sosyal medyadan ulaşan vatandaşa anında dönüş yapıyoruz”

Yılmaz: “Sosyal medyadan ulaşan vatandaşa anında dönüş yapıyoruz”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Özellikle sosyal medyadan sorunlarını bize ileten vatandaşlarımıza anında geri dönüş yaparak...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Özellikle sosyal medyadan sorunlarını bize ileten vatandaşlarımıza anında geri dönüş yaparak sorunları çözüm üretmeye çalışıyoruz" dedi.

Samsun'a gelen Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Rekabet Kurumu Başkanı Ömer Torlak'ın ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, belediyenin çalışmaları ve Samsun hakkında Torlak'a bilgi verdi. Belediyecilik hizmetlerini her alanda yerine getirdiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, "2014 yılında İl Özel İdarelerinin kapanmasının ardından sorumluluk alanımız arttı. Samsunumuzun merkezinden, en uzak köylerine kadar hizmet götürdük. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak kapasitemizin de üstünde bir çalışmaya imza attık. Eğitimde, tarımda, sağlıkta ilgili müdürlükleri olmasına rağmen biz belediye olarak geri durmuyoruz. Tüm kurumlarımız ile entegre bir şekilde Samsun için çalışıyoruz" diye konuştu.

Sosyal medyayı yakından takip ettiğini ve kendisine ulaşan vatandaşlara anında geri dönüş yapıldığını belirten Yılmaz, "Milletimizin derdine çözüm bulmak için her mecrayı etkili bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Özellikle sosyal medyadan sorunlarını bize ileten vatandaşlarımıza anında geri dönüş yaparak sorunları çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu tür kanallardan bana mesaj yazarak ulaşan vatandaşlarımızın taleplerini oradaki ekibimize yönlendirerek en kısa zamanda çözümünü sağlıyoruz. Bizim tüm derdimiz etkili ve hızlı hizmet anlayışı. Sosyal medyada bu konuda vatandaşların bize doğrudan ulaşmasını sağlıyor" şeklinde konuştu.

Rekabet Kurumu Başkanı Torlak ise Başkan Yılmaz'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim