• BIST 9812.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Yılın Son Haftasında Kağıthaneliler Sanata Doyacak

Yılın Son Haftasında Kağıthaneliler Sanata Doyacak
Aralık ayının son haftasında Kağıthane'deki kültür sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

Aralık ayının son haftasında Kağıthane'deki kültür sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. 25-31 Aralık tarihleri arasında 2'si çocuk sineması olmak üzere toplam 3 sinema filmi gösterimi, çocuk ve yetişkin tiyatroları ve bir sergi sanatseverlerle buluşacak.

2015 yılının son haftasında sanatseverler Kağıthane'de yine sanata doyacak. 25-31 Aralık tarihleri arasında 2'si çocuk sineması olmak üzere toplam 3 sinema filmi gösterimi, çocuk ve yetişkin tiyatroları ve bir sergi sanatseverlerle buluşacak. Etkinliklere ise yine Gültepe Kültür Merkezi ve Sadabad Sahnesi ev sahipliği yapacak.

Bu hafta izleyiciyle buluşacak olan çocuk sinemaları; Tatlı Bela, Kutupta Macera ve Sevimli Köpek Lotte olurken, İçimde Akan Nehir filmi de yetişkinler için gösterilecek.

"BİR MÜZİKAL HARİKASI: ŞEKERPARE'

Bu hafta Sadabad Sahnesi'nin konuğu ise "Şekerpare" oyunu olacak. Engin Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı ve Türk Sinemasının klasiklerinden olan oyun da düzenbaz Komiser Ziver'in karakoluna tayin olan Bekçi Cumali'nin Galata'nın "namlı" kızlarından Şekerpare'ye aşık olma hikayesi işleniyor.

Üç Haydut ve Kırmızı Başlıklı Kız, Üzgün Ağaçlar Ülkesi de çocuklar için sahnelenecek diğer tiyatro oyunları olacak.

SENTETİK GEMİ MODELLERİ SERGİSİ

17 Aralık tarihinde başlayan ve 27 Aralık'a kadar devam edecek olan, Gemi Modelcileri ve Gemi Sevenler Derneği'nin organize ettiği Sentetik Gemi Modelleri sergisi de Gültepe Kültür Merkezi'nde vatandaşlarla buluşacak olan bir diğer etkinlik olarak ön plana çıkıyor. Her kesime hitap eden bir çok farklı etkinlikle bu hafta da Kağıthane, kültür-sanatla dolu bir hafta yaşayacak.

Yılın Son Haftasında Kağıthaneliler Sanata Doyacak

Yılın Son Haftasında Kağıthaneliler Sanata Doyacak

Yılın Son Haftasında Kağıthaneliler Sanata Doyacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim