• BIST 9524.59
  • Altın 2524.268
  • Dolar 32.5721
  • Euro 34.6338
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Yılın Belediye Başkanı Çerçi Ödülünü Aldı

Yılın Belediye Başkanı Çerçi Ödülünü Aldı
Türkiye'nin Enleri'ni seçen Türkiye Radyocular Birliği Derneği (RADEV) tarafından "Proje Dalında Yılın Belediye Başkanı" seçilen Yunusemre Belediye Başkanı...

Türkiye'nin Enleri'ni seçen Türkiye Radyocular Birliği Derneği (RADEV) tarafından "Proje Dalında Yılın Belediye Başkanı" seçilen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ödülünü aldı.

RADEV tarafından İstanbul Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde bu yıl 7'ncisi düzenlenen, "Türkiye'de Negatifi Pozitife Çevirenler RADEV Artı Ödülleri" çerçevesinde yapılan araştırmalarda, Proje Dalında Yılın Belediye Başkanı seçilen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, İstanbul'da düzenlenen törende ödülünü aldı.

Türkiye'ye artı değer katan siyasetçi, işadamı, sanatçı, akademisyen, televizyoncu ve radyocular; "Yetenek', "Ahde Vefa', "Siyaset', "Bürokrasi', "Radyo Dostu', "Müzik Sanat" ve "Basın İletişim" alanlarında RADEV tarafından gerçekleştirilen tören ile taçlandırıldı.

Törene Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı ve RTÜK Eski Başkanvekili Prof. Dr. Zakir Avşar, Kemerburgaz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan, TRT Radyo Dairesi Başkanı ve TRT Müzik Dairesi Başkanvekili Amber Türkmen, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Daire Başkanı Rasim Arı, Tarihçi ve Televizyon Programcısı Dr. Servet Avşar, RADEV Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda bürokrat, sanatçı ve davetli katıldı.

"ÖDÜLÜ BELEDİYEMİZİN KIYMETLİ ÇALIŞANLARI ADINA ALIYORUM"

Törende Proje Dalında Yılın Belediye Başkanı seçilerek ödülünü alan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yapılan hizmetlerin takdir edilmesinin kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, "Manisa'nın Büyükşehir olmasının ardından kurulan Yunusemre Belediyesi, yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen kısa sürede birçok önemli projeye imza attı. Bu ödül benim için çok anlamlı. Yunusemre 210 bin nüfusu ile Manisa'nın en büyük ilçesidir. Büyük projeler başlattık. Kentsel Dönüşüm ve TOKİ projelerimiz ile toplamda yaklaşık 13 bin konut hamlesine başladık. Hızlı bir şekilde yol alıyoruz. Bu projelerde dönüşüm hamleleri çok önemli bir rol oynamaktadır. Şehirlerimizi daha çağdaş, daha güzel yapmaya ihtiyacımız var. Bu projeleri biz yerel yöneticiler, devletin diğer yöneticileri ve halkımız ile beraber yapmak zorundayız. Hükümetimizin zaten böyle bir politikası var. Onların da desteği ile İnşallah daha çağdaş şehirler kuracağız. Türkiye'ye artı değer katan çok önemli kişilerin ödül aldığı törende "Proje Dalında Yılın Belediye Başkanı" seçilmek beni onurlandırdı. Yunusemre Belediyesi olarak; yaşam kalitesi en yüksek seviyeye ulaşmış bir ilçede, vatandaşlarımızın daha huzurlu, daha mutlu yaşaması için, işinin ehli değerli ekip arkadaşlarımla yoğun mesai harcıyoruz. Buna değdiğini, çabalarımızın takdir edildiğini görmek bizim için ayrı bir motivasyon kaynağı oluyor. Bu ödülü, belediyemizin kıymetli çalışanları adına alıyorum." dedi.

Konuşmanın ardından sanatçı Hakan Ural, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye ödülünü takdim etti.

Yılın Belediye Başkanı Çerçi Ödülünü Aldı

Yılın Belediye Başkanı Çerçi Ödülünü Aldı

Yılın Belediye Başkanı Çerçi Ödülünü Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim