• BIST 9706.07
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Yıldızlı Öğrencilerden Ardahan’lı Minik Kalplere Destek

Yıldızlı Öğrencilerden Ardahan’lı Minik Kalplere Destek
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğrencileri, Ardahan'daki ilkokullara yardım eli uzattı.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğrencileri, Ardahan'daki ilkokullara yardım eli uzattı. Eğitim gördükleri kampüsten yaklaşık bin 500 kilometre uzaktaki okulları ziyaret eden Yıldızlı öğrenciler, tüm zorluklara rağmen eğitim aşkıyla okullarına koşan minik öğrencilere destek oldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğrencileri, Ardahan'da bulunan minik öğrencilere yardım eli uzattı. YTÜ Kulüpler Birliği, Ardahan Üniversitesi'nin de desteğiyle Taşlıdere Köyü İlkokulu'nun birçok ihtiyacını gidererek, öğrencilerin en verimli şekilde eğitim görmesini sağlayan YTÜ öğrencileri, Ardahan öğrencileri tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. YTÜ öğrencileri bir hafta boyunca fotoğraf, plastik sanatlar ve müzik odaklı birçok anlamlı etkinlik ve çeşitli projelerle Ardahan öğrencilerine unutamayacağı anılar kazandırdı.

Proje kapsamında Taşlıdere Köyü İlkokulu'na bağlı anaokulu yenilenirken diğer taraftan öğrencilerin boş zamanlarını daha verimli geçirmelerini sağlamak için kütüphane, fen laboratuvarı ve zeka oyunları atölyesi, sanat ve drama odası kuruldu. Spor malzemeleri ve enstrüman desteği ile öğrencilerin spora ve müziğe olan ilgilerini arttırmak amaçlandı.

YTÜ KULÜPLER BİRLİĞİ, 17-24 NİSAN'DA KOSOVA'DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞACAK

YTÜ Kulüpler Birliği, sosyal sorumluluk projesinin son gününde öğrencilerle özel bir tiyatro oyunu sergiledi ve çeşitli hediyelerle minik kalplere umut oldu. Aynı zamanda çalışmaların sonucu görmek üzere okulu ziyaret eden Ardahan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Söylemez ve bu anlamlı projeyi destekleyenlere YTÜ Kulüpler Birliği Başkanı Kaan Berkay Esen tarafından plaket verildi.

YTÜ Kulüpler Birliği Başkanı Kaan Berkay Esen: "Geleceğimize ışık tutmak için minik kalplerle el ele yürümeliyiz, 17-24 Nisan'da da Kosova'da bizleri bekleyen öğrencilerle buluşacağız." diyerek sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerine vurgu yaptı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim