• BIST 9067.58
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.9588
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Yıldırım’a “Leylek Parkı”

Yıldırım’a “Leylek Parkı”
Yıldırım Belediyesi, İsabey Mahallesi'ne Leylek Pınarı Parkı'nı kazandırdı.

Yıldırım Belediyesi, İsabey Mahallesi'ne Leylek Pınarı Parkı'nı kazandırdı.

2 bin 270 metrekare arazi üzerinde bin 792 metrekare yeşil alana sahip parkta oyun ve dinlenme alanları bulunuyor. İsabey Leylek Pınarı Parkı mahalleye yeni bir estetik katacak. Belediye tarafından yapımı kısa sürede tamamlanan parkın açılışına çok sayıda mahalle sakini katıldı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçenin çehresinin değiştiren alanlar oluşturduklarını söyledi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren şehirde yaşayan insanların refah seviyesini artıracak hizmetlere öncelik verdiklerini belirten Başkan Edebali, "İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla Yıldırım'a hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün de hizmete açtığımız İsabey Leylek Pınarı Parkı ile de bu anlayışımızı devam ettiriyoruz. Şehirlerin yaşam kalitesini artıran en önemli kriterlerden birisi de spor ve yeşil alanların sayısının fazla olmasıdır. Bu parkımız başta çocuklarımız olmak üzere mahallelere ve şehre aidiyet duygusunun artacağı yerler olacaktır" dedi.

Yıldırım'ı geleceğe taşımak adına yapılan çalışmalarda şehrin tüm dinamikleri ile ortak hareket ettiklerinin altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, "İlçemizi geleceğe taşıma adına yaptığımız tüm hizmetlerde "ortak akıl" olgusunu ön plana taşıyoruz. Bugün de burada vatandaşlarımızla birlikte Yıldırım'daki tüm unsurlarını bir arada görmekten dolayı mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise, Leylek Pınarı Parkı'nın İsabey Mahallesi'ne değer katacağını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Büyükşehir Başkan Vekili Abdülkadir Karlık da, Yıldırım'a yapılan hizmetlerin gün geçtikçe çehresi değişen şehre olumlu katkılarda bulunduğunu söyledi.

Edebali, parkta oyun oynayan çocuklarla ve aileleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Yıldırım’a “Leylek Parkı”

Yıldırım’a “Leylek Parkı”

Yıldırım’a “Leylek Parkı”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim