• BIST 8990.9
  • Altın 2299.643
  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0607
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Yıldırım Prestijli Yapılarla Dönüşecek

Yıldırım Prestijli Yapılarla Dönüşecek
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım ilçesinin yapılacak prestijli yatırımlarla Bursa'nın cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım ilçesinin yapılacak prestijli yatırımlarla Bursa'nın cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Altepe, yeni hizmet binasında Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve ekibini ağırladı. Altepe, vatandaşa verilen hizmetlerin modern yapıyla güç kazandığını, işleyişin hızlandığını belirtti. 1996 yılında beri BUSKİ'deki lojmanlarda hizmet verdiklerini, bunun kurumun işleyişi açısından sıkıntılar oluşturduğunu ifade eden Başkan Altepe, "Yeni hizmet binamız Büyükşehir'e de hareket getirdi. Her yere girip çıkmak kolay. Herkes elimizin altında. Bütün bunlar tabii ki bizler açısından büyük kolaylık" dedi.

Bugüne kadar istenilen hizmetleri alamayan ve yaşam standartları açısından Osmangazi ile Nilüfer ilçelerinin gerisinde kalan Yıldırım'ın yeni dönemde büyük bir dönüşüme sahne olacağını ifade etti. Büyükşehir Belediye binasını ilçenin hemen yanı başında Zafer Mahallesi'nde inşa ettiklerini, ZaferPort isimli özel rezidans girişiminin ve Zafer Parkı'nın yine bölge için planlandığını kaydeden Başkan Altepe, başta Zafer olmak üzere Anadolu ve Vatan mahallelerinin bu gelişimden payını alacağını belirtti. Yıldırım'daki en önemli dönüşümün Et-Balık olarak bilinen tesislerde ve okullarda yaşanacağını vurgulayan Başkan Altepe, "Burada AVM mantığıyla inşa edeceğimiz sosyal donatı, alışveriş ve eğlence alanlarıyla ilçe gerçekten büyük bir hareketliliğe sahip olacak. Özel okullar, marka okulların yenilenmesiyle mahalleler de hareketlenecek" diye konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binasının hayırlı olması dileğinde bulundu. Belediye binalarının niceliklerinin verilen hizmetlerin verimliliği açısından önemli olduğunu, etkileyici prestij yapıların kurumsallık açısından ayrı bir heyecan getirdiğini söyleyen Edebali, "Bu bizim açımızdan iki kez sevindiricidir. Bunlardan biri, 137 yıl sonra Bursa'nın yeni bir belediye binasına sahip olmasıdır. İkincisi de yapılan binanın Yıldırım'ın hemen yanı başında bulunmasıdır" şeklinde konuştu.

Yıldırım Prestijli Yapılarla Dönüşecek

Yıldırım Prestijli Yapılarla Dönüşecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim