• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Yıldırım Belediyespor BAL’a çok yakın

Yıldırım Belediyespor BAL’a çok yakın
Yıldırım Belediyespor, Süper Amatör Lig Play-Off turu dördüncü maçında karşılaştığı grup lideri Demirtaşspor'u geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup...

Yıldırım Belediyespor, Süper Amatör Lig Play-Off turu dördüncü maçında karşılaştığı grup lideri Demirtaşspor'u geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig yarışında avantajı eline geçirdi.

Süper Amatör Lig Play-Off turunda mücadele eden Yıldırım Belediyespor, dördüncü maçta karşılaştığı Demirtaşspor'u 3-1 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig yarışındaki iddiasını bir kez daha gözler önüne serdi. Bağlarbaşı Sahasında oynanan karşılaşmanın başında kalesinde şok bir gol gören lacivert turkuazlılar, henüz 3. dakikada 1-0 geriye düştü. Çabuk toparlanan ve etkili pozisyonlar üreten Yıldırım Belediyesporlu futbolcular rakip takım üzerinde baskısını artırdı. Demirtaşspor üzerinde oluşturduğu etkinliği sürdüren lacivert turkuazlılar 40. dakikada Metin'in kaydettiği şık golle soyunma odasına eşitliği yakalayarak girdi.

İkinci yarısı da oldukça çekişmeye sahne olan karşılaşmada oyuna kulübeden dahil olan Halil, 72. dakikada ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde topu filelere göndererek Yıldırım Belediyespor'u 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Skordaki üstünlüğün verdiği özgüvenle, baskısını arttırdığı anlarda Demirtaşspor'un 10 kişi kalmasıyla lacivert turkuazlılar daha da rahatladı. 90+5'inci dakikada Ali'nin ayağından bulduğu golle skor tayin etti.

Aldığı bu galibiyetle grupta puanını 8'e yükselten lacivert turkuazlılar averajla liderlik koltuğunu devralarak Bölgesel Amatör Lig yolunda büyük avantajı yakalamış oldu. Yıldırım Belediyespor, Play-Off turunun son maçında 15 Nisan Pazar günü saat 16.00'da Bağlarbaşı Sahası'nda Keles Gençlik'le karşılaşacak.

Lacivert turkuazlılar alacağı galibiyet ya da beraberlikle Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek. Yıldırım Belediyespor karşılaşmadan puansız ayrıldığı takdirde ise Demirtaşspor-Elmasbahçespor ve Yenişehir Belediyespor-Gülbahçespor mücadelelerinden gelecek sonuçları bekleyecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim