• BIST 9645.02
  • Altın 2411.726
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.7944
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Yılbaşına Özel "Hızlı Estetik"

Yılbaşına Özel "Hızlı Estetik"
Yeni bir yılı karşılayacağımız şu günlerde, 2016'ya göz kamaştıran "güzel bir yüzle" girmek isteyen kadınlar soluğu, estetik ve plastik cerrahi uzmanlarında...

Yeni bir yılı karşılayacağımız şu günlerde, 2016'ya göz kamaştıran "güzel bir yüzle" girmek isteyen kadınlar soluğu, estetik ve plastik cerrahi uzmanlarında alıyor.

Söğütözü'nde faaliyetini sürdüren Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Volkan Tayfur, yılbaşı gibi özel günlerde, hızlı bir estetik uygulamasından geçerek, çarpıcı güzelliğe bürünmek isteyenlerin çoğunlukta olduğunu söyledi.

"Yeni yıla enerji dolu bakışlar, gençleşmiş göz kapaklarıyla girmek için sarkmış göz kapaklarınızdan, göz altı torbaları, gözyaşı oluklarından 1 günde kurtulabilirsiniz" diyen Opr. Dr. Tayfur, şöyle devam etti:

"Göz çevresine, dudağa, burun kenarındaki çizgilere, yanak bölgesine, çeneye uygulanabilecek dolgular birkaç gün de kendini gösterir. Eğer dudak dolgusu isteniyorsa yılbaşından mutlaka en az 10 gün önce yapılması gerekir.

Bu arada kulak estetiğini önemsiyorum. Benim kendi geliştirdiğim, iki günde iyileşen ve hastanın gündüz bandana takmasını gerektirmeyen, açılmaya karşı tam garantili yaptığım kulak ameliyatını öneriyorum. Bu ameliyatta kalıcı dikiş kullanmıyorum. Hasta eğer yılbaşından 5-6 gün önce ameliyat olursa, yılbaşına istediği gibi saçını topuz yaparak girebilir. Yani özetle yılbaşına hazırlık için botoks en az 3 gün önce, kepçe kulak ameliyatı 1 hafta önce, dudak dolgusu 10 gün önce, diğer yüz dolguları da 3 gün önce yapılabilir."

YILBAŞI HEDİYENİZ ESTETİK OLSUN

Yılbaşı estetiğinin, yeni yıla yeni bir yüzle girmek için hızlı, pratik ve basit estetik işlemlerle sağlanabildiğine dikkat çeken Volkan Tayfur, "Yılbaşında herkese bir hediye almak adettendir ama en değerli varlığımız kendimize bir hediye yapmak istiyorsanız, cerrahinin bu hızlı güvenli bilimsel olarak kendini kanıtlamış yöntemlerin tercih edebiliriz" dedi.

Bu arada ticari amaçlı, hastayı kandırmaya yönelik "süslü makinalarla yapılan işlemler" konusunda çok dikkatli olunması konusunda hastaları uyaran Opr. Dr. Tayfur, mutlaka müdahale öncesi ve sonrası hastayı kazandırmayacak şekilde de aynı ışıkla çekilmiş fotoğrafların mutlaka görülmesi ve ayrımına varılması gerektiğini söyledi. Estetik cerrahide gerçekten hızlı iyileşen, bilimsel yöntemler olduğunu ve hastaya sunulan açık sonuçların varlığını ifade eden Tayfur, hiçbir yan etkisi olmadığı için hastalar tarafından tercih edilen ancak hiçbir olumlu etkisi de olmayan yöntem konusunda da hastaların çok dikkatli olmalarını önerdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim