• BIST 9530.47
  • Altın 2479.433
  • Dolar 32.4833
  • Euro 34.8263
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

Yılanlı Beyaza Büründü

Yılanlı Beyaza Büründü
Muğla'da Pazar akşam saatlerinde başlaşan kar yağışı yüksek tepelerde etkili oluyor.

Muğla'da Pazar akşam saatlerinde başlaşan kar yağışı yüksek tepelerde etkili oluyor. Merkez ilçe Menteşe'ye bağlı Göktepe, Kavaklıdere İlçesi, Köyceğiz Otmanlar ve Seydikemer ilçelerinde etkisini sürdüren kar yağışı sonrası Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen işleri ekipleri kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Menteşe'nin Göktepe Mahallesi ve diğer mahallelere ulaşımın aksamaması için yol güzergahında sürekli kar küreme makineleri çalışırken, bazı vatandaşların araçları yolda kaldı. Yolda kalan araçlara Büyükşehir ekipleri ve vatandaşlar yardımcı oluyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, Menteşe İlçesi Yılanlı Mevkii, Kavaklıdere İlçesi, Seydikemer'in Yaylaceylan, Temel, Seki, Kayabaş, Doğanlar, Çobanisa, Karaçulha, Eldirek Mahalleleri ve Köyceğiz İlçesi Otmanlar Mahallesinde karla mücadele ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, bu bölgelerde hava koşullarının gerektirdiği şekilde kış lastiği ve zincir kullanmayarak zorlanan araç sahiplerine belediye ekiplerinin yardımcı olduğunu belirtti. Kılıç; "Ekiplerimiz tüm gün boyunca mesai saati gözetmeksizin görev yerlerinden ayrılmadan gerekli alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiye kadar yaklaşık olarak Kavaklıdere Bölgesi'nde 30, Menteşe Yılanlı Mevkiinde 30, Seydikemer'de 30 ve Köyceğiz'de 15 km'lik yolda karla mücadele çalışması yapıldı. 7 greyder, 2 kar küreme ve tuzlama aracımızla ekiplerimiz 7/24 çalışmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın zor durumda kalmamaları için kış lastiği ve zincir kullanımı gibi önlemleri almalarını önemle rica ediyoruz." dedi.

Yılanlı Beyaza Büründü

Yılanlı Beyaza Büründü

Yılanlı Beyaza Büründü

Yılanlı Beyaza Büründü

Yılanlı Beyaza Büründü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim