• BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Yiğitbaşı Veli’nin İsmi Pakistan’da Yaşatılacak

Yiğitbaşı Veli’nin İsmi Pakistan’da Yaşatılacak
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Manisa Şubesi, anlamlı bir projeye daha imza atıyor.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Manisa Şubesi, anlamlı bir projeye daha imza atıyor. Pakistan'da Manisa'nın manevi mimarı Yiğitbaş Veli'nin isminin verileceği bir yetimhane yapmak için Manolya Meydanında yardım kampanyası başlatan Manisa İHH şubesine bir destek de Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'ten geldi. Manolya Meydanındaki yardım standını ziyaret eden Başkan Çelik, "Manisa'nın manevi mimarı olan Yiğitbaşı Veli'nin adının Pakistan'da yaşatılacağı bu anlamlı projeye tüm Manisalıları destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İHH Manisa şubesinin başlatmış olduğu anlamlı bir proje için Manolya Meydanında açtığı yardım standını ziyaret ederek, destekte bulundu. Yiğitbaşı Veli adıyla Pakistan'da yapılacak olan yetimhane projesinin çok anlamlı bir proje olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "İHH yardım teşkilatımızın Manisa'mızda açmış oldukları standı destek olmak için ziyaret ediyoruz. Hepimizin bildiği gibi İHH yeryüzündeki bütün mazlumların yardımına koşuyor. Başlattıkları proje nedeni ile Manisa İHH Başkan ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bu stantta minyatürü olan yetimhane Pakistan'da yapılacak ve Manisa tarafından yapılmış olacak. Bu yetimhanenin ismi de Yiğitbaşı Veli olarak düşünülmüş. Manisa'nın manevi mimarının, Pakistan'da yapılacak olan bir yetimhaneye isminin verilmesi de ayrı bir anlam ifade ediyor. Ben bu vesile ile bütün hemşehrilerimize çağrıda bulunmak istiyorum. Manisalılar olarak Pakistan'da yapılacak olan yetimhaneye desteklerimizi esirgemeyelim. Bütçemize, imkanlarımıza göre her birimiz katkıda bulunalım. İnşallah Pakistan'daki yetim çocukların yetişmesine, eğitimlerine ve hayata kazandırılmasına da vesile olalım. Hepimizin bildiği gibi Pakistan, ülkesi ve halkı ile Türkiye'nin dostudur. Pakistan'da böylesine güzel bir yetimhanenin yapılması da ayrı bir anlam ifade etmektedir. Bu güzel proje nedeni ile İHH Manisa Şube Başkanımız Necmettin Okumuş ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Buradan da tüm hayırseverlerimizi Türkiye adına, Manisa'mız adına Pakistan'da yapılacak olan bu yetimhaneye katkıda bulunmaya davet ediyorum" dedi.

"MANİSA HALKI ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAKTIR"

Manisa halkının her yardım projesinde olduğu gibi Pakistan'da yapılacak olan Yiğitbaşı Veli Yetimhanesinin yapımı için elini taşın altına koyacağını ifade eden İHH Manisa Şube Başkanı Necmettin Okumuş "Manisa İHH olarak birçok projeye imza atmaya çalışıyoruz. Ama bizim lokomotif projemiz, Manisa'nın da projesi olarak, değerli başkanımızın da belirttiği gibi, Pakistan'da Yiğitbaşı Veli Hz. adına yapacağımız yetimhanedir. Bizler Manisa halkından bu anlamlı projemize desteklerini bekliyoruz. Her zaman gördüğümüz gibi Manisa'nın bu güzide halkının bu yetimhane projemiz için elini taşın altına koyacağına inanıyoruz. Tüm Manisa halkına, değerli Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e, Mehmet Çerçi'ye, Valimiz Erdoğan Bektaş'a vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bugün burada gördüğümüz maketin önümüzdeki yıl Pakistan'da yapılacak olan açılışına hep birlikte katılacağız." dedi.

Yiğitbaşı Veli’nin İsmi Pakistan’da Yaşatılacak

Yiğitbaşı Veli’nin İsmi Pakistan’da Yaşatılacak

Yiğitbaşı Veli’nin İsmi Pakistan’da Yaşatılacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim